Головна Новини Бізнес фінанси На українських ринках впала ціна на м'ясо: що саме подешевшало
commentss НОВИНИ Всі новини

На українських ринках впала ціна на м'ясо: що саме подешевшало

Традиційно вартість м'яса перед новорічними святами зростає

21 грудня 2020, 11:10 comments4115
Поділіться публікацією:

Настають новорічні свята, а це значить, що зовсім скоро ми вирушимо за покупками до святкового столу. Не може не радувати той факт, що на українських ринках і в магазинах значно знизилася ціна на м'ясо, а саме на свинину. Про це повідомили представники Всеукраїнської асоціації імпортерів м'яса і м'ясної продукції.

На українських ринках впала ціна на м'ясо: що саме подешевшало

ФОТО: З відкритих джерел

Варто зазначити, що традиційно перед святкуванням Нового року, ціни на м'ясо підіймаються, проте їх зниження цієї зими експерти пов'язують зі збільшенням обсягів імпорту у 2020 році.

На думку фахівців, важливу роль в тенденції зниження цін також грає зменшення попиту на свинину з боку закладів громадського харчування та готелів, які у зв'язку з карантинними заходами були змушені обмежити роботу. Частина кафе і ресторанів зовсім "не пережила" першого локдауну.

Раніше видання "Коментарі" розповідало, яким буде новорічне меню та яку суму застілля потягне з кишені українців. Традиційно напередодні Нового року аналітики підрахували, у скільки в цьому році українцям обійдеться новорічний стіл. Портал "Коментарі" дізнався, яку суму потрібно буде віддати за традиційні страви святкового застілля.

Також вчені розповіли, коли м'ясо буде коштувати як цукор. Співробітники американського аналітичного центру зробили заяву, сказавши, що до 2035 року ціна лабораторного м'яса буде набагато нижче, ніж натурального. На той час його вартість буде дуже близька до вартості цукру. В майбутньому синтетичні білкові продукти стануть набагато корисніше, смачніше і більш ситними, ніж продукти натурального виробництва.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини