Головна Новини Бізнес фінанси Нацбанк в два рази збільшив купівлю валюти на міжбанку
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацбанк в два рази збільшив купівлю валюти на міжбанку

Протягом тижня НБУ не продавав валюту

11 вересня 2020, 17:13
Поділіться публікацією:

Національний банк України (НБУ) протягом останнього тижня купив на міжбанківському валютному ринку 22,5 млн дол. При цьому в період з 7 по 11 вересня 2020 року Нацбанк не продавав валюту. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Нацбанк в два рази збільшив купівлю валюти на міжбанку

Таким чином, обсяг купівлі валюти виріс у два рази в порівнянні з показниками на тиждень раніше, коли обсяг покупки був на рівні 11,5 млн дол.

Всього з початку року НБУ купив на міжбанку валюти на 4,5 млрд дол. І продав на 3,29 млрд доларів. За даними НБУ, за 9 місяців 2020 року чиста купівля валюти регулятором склала 1,21 млрд дол.

Нагадаємо, НБУ встановив офіційний курс гривні до долара на 14 вересня на рівні 27,90 грн за долар, одночасно курс гривні до євро на понеділок встановлений на рівні 33,07 грн за євро. Офіційний курс долара за останній банківський день виріс на 7 копійок — вчора він був на рівні 27,83 грн за долар. Водночас офіційний євро протягом останнього банківського дня подорожчав ще на 10 копійок — за станом на 11 вересня курс був встановлений на рівні 32,97 грн за євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини