Головна Новини Бізнес фінанси НБУ встановив курс валют на четвер: що буде з доларом на початку квітня
commentss НОВИНИ Всі новини

НБУ встановив курс валют на четвер: що буде з доларом на початку квітня

Гривня продовжує зміцнюватися на тлі іноземних валют

1 квітня 2021, 07:09
Поділіться публікацією:

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 1 квітня на рівні 27,82 грн за долар. Водночас курс євро на четвер встановлено на рівні 32,63 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

НБУ встановив курс валют на четвер: що буде з доларом на початку квітня

Долари. Фото із відкритих джерел

Офіційний курс долара за останню добу впав на 6 копійок — з 27,88 грн за долар 31 березня. Офіційний євро протягом минулого банківського дня подешевшав на 9 копійок — з 32,72 грн за євро.

Також Нацбанк встановив курс банківських металів на 1 квітня. Вартість золота на сьогодні встановлена на рівні 46 853,54 грн за унцію, що на 179,31 грн менше, ніж вчора. Курс срібла встановлений на рівні 668,73 грн за унцію — на 7,2 грн менше, ніж на 31 березня. Вартість платини сьогодні буде на рівні 32 754,71 грн за унцію, що на 150,78 грн більше, ніж вчора.

Крім того, курс Bitcoin станом на ранок четверга становить 59 087,3 долара за монету.

Нагадаємо, питання "що буде з курсом?" хвилює дуже багатьох, а ось відповідь на нього не знає ніхто. У цьому, власне, і полягає суть валютних спекуляцій і джерело заробітку гравців валютного ринку: абсолютно незрозуміло, коли краще купувати долари, а коли продавати. "Коментарі" розбиралися в ситуації.

Раніше "Коментарі" писали, що серед старих монет, які були в ужитку в СРСР, зустрічаються рідкісні екземпляри. Їх українці можуть продавати на спеціальних електронних аукціонах. При цьому ціна однієї з таких монет може варіюватися в межах 300 тисяч гривень. Під час оцінки вартості монет головну роль грає не їх "вік", а рідкість примірника. Також повідомляється, що перш ніж продати або купити монету, варто звернутися за допомогою до фахівців. Це допоможе не стати жертвою шахраїв, які нерідко зустрічаються на просторах Мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини