Головна Новини Бізнес фінанси Нова кредитна карта Visa пропонує винагороду в біткоїнах
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова кредитна карта Visa пропонує винагороду в біткоїнах

Сама карта буде металевою, а її обслуговування обійдеться у 200 доларів на рік

7 грудня 2020, 09:54
Поділіться публікацією:

Visa спільно зі стартапом у сфері криптовалюти BlockFi випустить кредитну карту, яка пропонує кешбек у біткоїнах замість готівки.

Нова кредитна карта Visa пропонує винагороду в біткоїнах

ФОТО: З відкритих джерел

Користувачі кредитної картки Bitcoin Rewards отримають 1,5% від своїх покупок назад у вигляді цінного цифрового активу і одноразову суму у 250 доларів в криптоактиві, якщо вони витратять понад 3000 доларів за перші три місяці. Кешбек буде накопичуватися, потім автоматично конвертуватися в біткоїни та зараховуватися на рахунок в BlockFi. За таку карту з користувачів будуть стягуватися 200 доларів на рік.

Стартап BlockFi зараз проводить набір бажаючих отримати карту Bitcoin Rewards. Криптовалютна компанія відзначає, що отримати таку кредитку зможуть ті, у кого поповнений рахунок у BlockFi. У січні стартап оприлюднить список тих, хто зможе отримати карту, а вже навесні почне посилати їх користувачам.

За даними BlockFi, це буде перша кредитна карта у світі криптовалюти, і в перший час вона буде доступна тільки на території Сполучених Штатів Америки. Однак, стартап закликав людей з інших країн записуватися до лав охочих отримати кредитку, щоб в майбутньому реалізувати намір.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Facebook запустить свою криптовалюту Libra на початку 2021 року. Соціальна мережа приступила до тестування в червні минулого року. Партнерами Libra є 27 компаній. У їх числі опинилися Visa, Mastercard, Uber, eBay і Spotify. Планується запустити тільки криптовалюту, прив'язану до долара, як повідомляє одне з джерел. Проект повинен бути схвалений швейцарським фінансовим регулятором FINMA, додали всі три співрозмовники. Швейцарська компанія відмовилася давати коментарі.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини