Головна Новини Бізнес фінанси Скільки можна заробити на квітковому бізнесі в Україні: досвідом ділиться власниця магазина
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки можна заробити на квітковому бізнесі в Україні: досвідом ділиться власниця магазина

Чи можна за один день окупити квітковий магазин в Україні. Власниця квіткового бізнесу запевняє, що це можливо та розповідає скільки можна заробити на квітах.

3 березня 2023, 19:05 comments2630
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Перед 8 березням в Україні швидко зростає попит на квіти. Як запевняє власниця квіткового бізнесу Альона Чубашева, що квітковий магазин може окупитись за одне свято 8-го березня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на авторський проєкт Віктора Гольдського Selfmade.

Скільки можна заробити на квітковому бізнесі в Україні: досвідом ділиться власниця магазина

Власниця квіткового магазину Альона Чубашева

За словами Альони Чубашевої на відкриття квіткового бізнесу потрібно близько 300 тис. грн, які можна повернути за одне свято.

"За одне 8 березня (можна повернути вкладення). Це якщо ви берете квітковий магазин в напрацьованій точці, де він був, де він працював, і люди звикли, що він є, у вас це вийде", — говорить власниця квіткової справи.

Альона Чубашева називає три основні дні, які приносять найбільше прибутку за рік. Це 8 березня, 14 лютого та 1 вересня. Окрім того, існує сезонність у продажі квітів. За її словами це період з середини вересня до середини грудня, тоді спостерігається найменший попит.

Власниця квіткового магазину розповідає, що загалом прибуток сильно різниця кожного місяці та може бути 30-70 тис.

"Ви можете цього місяця заробити 70 тис., а наступного 20-30, бо пішли відрахунки на зарплату, оренду, податки та щось не продалось. В середньому 50 тис. можна більше. Все залежить від того на скільки продуктивний магазин", — говорить Чубашева.

Жінка також ділиться своїм середнім чеком у квітковому магазині.

"Якщо просто купити квіти символічно, це 250-300 грн. Якщо хтось хоче показати повагу більшу до людини якої він йде – це 500-600. Зовсім хороші клієнти – це від 800", — розповідає власниця квіткової справи.

Більше про квіткову справу в Україні можна дізнатись переглянувши авторський проєкт Віктора Гольдського Selfmade, де власниця квіткового бізнесу Альона Чубашева розповідає деталі цієї справи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, з чого почати у квітковому бізнесі: ризики, поради та факапи.

Також "Коментарі" писали, що очікувати від українських банків у 2023 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини