Головна Новини Бізнес фінанси Став іще багатшим: Ілон Маск піднявся в рейтингу найбагатших людей планети
commentss НОВИНИ Всі новини

Став іще багатшим: Ілон Маск піднявся в рейтингу найбагатших людей планети

Всього за добу статки Ілона Маска зросли майже на 8 мільярдів доларів

18 серпня 2020, 10:03
Поділіться публікацією:

Всього один день знадобився мільярдерові Ілону Маску, щоб увійти в четвірку найбагатших людей планети. З п'ятого місця він піднявся після того, як напередодні різко виросли акції компанії Tesla і SpaceX, повідомляє Bloomberg.

Став іще багатшим: Ілон Маск піднявся в рейтингу найбагатших людей планети

Ілон Маск. Фото: CNBC

Ілон Маск впритул наблизився до топ-3 найбагатших людей світу. Напередодні акції компанії Tesla стрімко зросли в ціні та додали до вартості відразу 11 відсотків. Це дозволило також різко збільшитися і статкам мільярдера. Його капітал зріс на 7,8 мільярда доларів. Тепер Маск має у своєму розпорядженні відразу 84,8 мільярда доларів.

До слова, поступитися Маску своїм четвертим місцем в рейтингу найбагатших довелося Бернару Арно, гендиректору групи компаній Louis Vuitton Moet Hennessy. Він опустився на п'яту сходинку.

А ось лідерські позиції як і раніше утримують засновник компанії Amazon Джефф Безос. Друге місце у керівника Microsoft Білла Гейтса. На третій позиції впевнено тримається власник Facebook Марк Цукерберг.

Став іще багатшим: Ілон Маск піднявся в рейтингу найбагатших людей планети - фото 2

Варто відзначити, що шлях від сьомого місця до четвертого в рейтингу найбагатших Ілон Маск пройшов всього за місяць. У липні компанію Tesla визнали найдорожчою автокомпанією у світі.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, що Ілон Маск збирається побудувати в США космічний курорт і вже шукає співробітників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини