Головна Новини Бізнес фінанси В Monobank можна приховати баланс карти від сторонніх: як це зробити
commentss НОВИНИ Всі новини

В Monobank можна приховати баланс карти від сторонніх: як це зробити

Потрібно лише натиснути на суму балансу, і вона буде прихована від сторонніх очей

16 вересня 2021, 20:38 comments1764
Поділіться публікацією:

Користувачі банківських послуг від популярного нині в Україні Monobanku, можуть взяти до уваги ще одну технологічну  новацію. Як не виявляти наявний баланс своєї картки стороннім. Про це розповідає в Telegram-каналі  співвласник банку Олег Гороховський.

В Monobank можна приховати баланс карти від сторонніх: як це зробити

Клієнтам Monobank був презентований режим "Інкогніто"(фото з відкритих джерел)

 Зробити це, виявляється, дуже просто. Власнику доведеться тільки натиснути на наявну тут суму балансу. І вона буде захована.

 За словами пана Гороховського, ця новація затребувана українцями й вже давно працює.

"Так само як і відповідний режим "Інкогніто". Він починає діяти від подвійного тапу на баланс на головному екрані або довгим тапом на іконку при вході в додаток", – підсумовує банкір.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що українець заборгував monobank майже 92 тисячі гривень. Злісні неплатники кредитів найчастіше зобов'язуються віддати заборгованість після відповідного рішення суду — банки не гребують звертатися до Феміди за допомогою. Однак наприкінці червня український суд став на бік клієнта, а не системи.При цьому, в суді вирішили, що клієнт може погасити винятково "тіло" кредиту, а не всю суму, котру вимагав банк. У Дніпровському районному суді м. Києва вирішили, що кредитний договір, підписаний із monobank у 2018 році, має кілька суттєвих недоліків. Слід зауважити, що і позика у банку була отримана значна — 45600 гривень. Однак за весь час користування кредитом українець, очевидно, не виплачував необхідні відсотки, що і дозволило "накапати" заборгованості у розмірі 91800 гривень. Головною претензією суду до monobank є те, що в договорі, підписаному з клієнтом, не зазначена конкретна процентна ставка для оформленого кредиту. Також в цьому документі не записані ймовірні штрафи та пеня.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OGoMono/699
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини