Головна Новини Бізнес фінанси У Monobank з'являться власні банкомати: як вони виглядають
commentss НОВИНИ Всі новини

У Monobank з'являться власні банкомати: як вони виглядають

Популярний банк в Україні встановить свої банкомати

28 вересня 2021, 20:04
Поділіться публікацією:

Перша в нашій країні банківська установа, яка працює дистанційно, без відділень на місцях, повідомляє про чергову новацію для тих українців, які користуються його банківськими послугами. Вже швидко вони матимуть можливість зняти готівку у нових банкоматах Моно. Про це інформує керівник установи  Олег Гороховський у власному Telegram-каналі.

У Monobank з'являться власні банкомати: як вони виглядають

У Монобанку з'являться власні банкомати (фото з відкритих джерел)

За його словами, ці машини Моно будуть зручними в роботі, простими в користуванні, а ще – привабливими. Зараз вони проходять тести, банкіри їх першими випробовують в роботі.

 Пан Гороховський  поки що не каже, в яких містах і де будуть працювати ці розумні машини Моно. Але цю новацію схвально оцінює багато українців, що користуються послугами цієї банківської установи.

 До цього часу в нашій країні ще не працювали банкомати з логотипом Моно. Гроші користувачі по всій країні отримували через банк "Універсальний", або через пристрої  інших  банківських установ.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про приховані можливості додатку MonobankУ додатку Monobank є безліч корисних прихованих функцій, які необхідні невеликому відсотку клієнтів. Однак в банку цілеспрямовано не роблять їх явними, щоб ресурс як і раніше залишався легким у використанні. Однією з необхідних функцій є можливість копіювання номера карти в буфер обміну, якщо в додатку притиснути її номер. Гороховський назвав і інші корисні опції.

 Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Monobank можна приховати баланс карти від сторонніхКористувачі банківських послуг від популярного нині в Україні Monobanku, можуть взяти до уваги ще одну технологічну  новацію. Як не виявляти наявний баланс своєї картки стороннім.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OGoMono/707
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини