Головна Новини Бізнес фінанси У роботі Monobank стався збій: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У роботі Monobank стався збій: що про це відомо

Клієнти банку не могли перевести кошти

30 вересня 2021, 22:22
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що 30 вересня в Україні стався збій у роботі Monobank. Клієнти скаржаться, що у них виникають труднощі під час переказу коштів. Про це пише РБК-Україна.

У роботі Monobank стався збій: що про це відомо

У роботі "Монобанку" стався збій (фото з відкритих джерел)

 Користувачі отримують повідомлення з банку, що у них виникли труднощі під час оплати карткою. В установі запевнили, що вони найближчим часом відновлять роботу своїх сервісів та систем.

У роботі Monobank стався збій: що про це відомо - фото 2

Діяльність  Monobank в Україні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Monobank з'являться власні банкомати. Перша в нашій країні банківська установа, яка працює дистанційно, без відділень на місцях, повідомляє про чергову новацію для тих українців, які користуються його банківськими послугами. Вже швидко вони матимуть можливість зняти готівку у нових банкоматах Моно.За його словами, ці машини Моно будуть зручними в роботі, простими в користуванні, а ще – привабливими. Зараз вони проходять тести, банкіри їх першими випробовують в роботі.  Пан Гороховський  поки що не каже, в яких містах і де будуть працювати ці розумні машини Моно. Але цю новацію схвально оцінює багато українців, що користуються послугами цієї банківської установи.  До цього часу в нашій країні ще не працювали банкомати з логотипом Моно. Гроші користувачі по всій країні отримували через банк "Універсальний", або через пристрої  інших  банківських установ.

Також "Коментарі" повідомляли про приховані можливості додатку Monobank.У додатку Monobank є безліч корисних прихованих функцій, які необхідні невеликому відсотку клієнтів. Однак в банку цілеспрямовано не роблять їх явними, щоб ресурс як і раніше залишався легким у використанні. Про це розповів співзасновник Monobank Олег Гороховський.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини