Головна Новини Бізнес фінанси ВД Масаві буде боротися на конкурсі за право управління активами Українського Медіа Холдингу
commentss НОВИНИ Всі новини

ВД Масаві буде боротися на конкурсі за право управління активами Українського Медіа Холдингу

Переможці конкурсу отримають корпоративні права, майно, майнові права інтелектуальної власності та цінні папери Українського Медіа Холдингу

31 серпня 2020, 08:28
Поділіться публікацією:

Агентство з розшуку та управління активами (АРМА) завершило прийом документів на конкурс з пошуку управителя для Українського Медіа Холдингу. Про це йдеться на сайті відомства. Видавничий дім "Масаві" також подав документи на участь у конкурсі.

ВД Масаві буде боротися на конкурсі за право управління активами Українського Медіа Холдингу

Конкурс на управителя УМХ. Фото: telekritika.ua

Заявки на участь приймали з 20 липня по 28 серпня. Одна з головних вимог АРМА до учасників конкурсу — це досвід. Юридична особа або підприємець зокрема, повинні мати досвід в управлінні компаніями, які створюють рекламу і контент для Інтенрнет-ЗМІ, радіо і друкованих видань. Такий досвід у ВД "Масаві" є. Зокрема, до його складу входить інтернет-видання "Коментарі", яке успішно працює на українському медіа-ринку вже 15 років і увійшло в ТОП-20 вітчизняних онлайн-видань за версією американської компанії USAID та InterNews.

Вибираючи переможця конкурсу з вибору управителя для УМХ, в АРМА пообіцяли брати за основу програму розвитку українських медіа, яку надали учасники. Щоб створити свою, ВД "Масаві" вивчив не тільки систему функціонування УМХ, але й детально проаналізував ситуацію на медіа-ринку в Україні, а також врахував кращі практики ведення медіа-бізнесу по всьому світу. Адже Український Медіа Холдинг надалі повинен стати конкурентною і прибутковою групою компаній.

Переможець конкурсу отримає корпоративні права 72 юридичних осіб та цінні папери 7 юросіб. Крім того, це будуть майнові права інтелектуальної власності на знаки товарів і послуг, рухоме і нерухоме майно.

Сподіваємося, що процедура вибору управителя для Українського Медіа Холдингу буде прозорою та об'єктивною, а сам конкурс в АРМА проведуть відкрито.

Раніше "Коментарі" розповідали більш детально про умови конкурсу з пошуку управителя для Українського Медіа Холдингу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини