Головна Новини Бізнес фінанси Як підприємцям заощадити на терміналі за допомогою смартфона
commentss НОВИНИ Всі новини

Як підприємцям заощадити на терміналі за допомогою смартфона

ПриватБанк анонсував запуск нової програми для бізнесу «Термінал»

23 грудня 2021, 18:26
Поділіться публікацією:

У "Приватбанку" повідомили про впровадження нової технології для представників бізнесу в Україні. Про це повідомили на офіційному сайті банку.

Як підприємцям заощадити на терміналі за допомогою смартфона

Приватбанк створив додаток для підприємців, фото прес-служби банку

"Прийом платежів смартфоном в один клік і жодної комісії. З новим додатком "Термінал" від ПриватБанку з Visa та ваш смартфон отримує всі можливості традиційного POS-терміналу та економить вам 4800 грн щорічно на оренді терміналу в банку", — йдеться у повідомленні.

Онлайн-банкінг — це зручно і для клієнтів, які звикли ходити без готівки, і для підприємців. За обслуговування POS-терміналу потрібно сплачувати кошти банку. Щонайменше він коштує 400 гривень щомісяця, а це додаткові витрати для бізнесу.

Завдяки новому додатку "Термінал" покупці та клієнти зможуть розраховуватись за товари чи послуги карткою через смартфон власника бізнесу, кур'єра, адміністратора, водія чи продавця. Така програма буде працювати на смартфонах з ОС Android 8.0 і вище, з NFC-модулем.

Для власників такого додатка не буде абонплати, вони платитимуть лише базову комісію з еквайрингу. Розмір комісії – 1.7% за платіж за всіма картками.

Щоб почати користуватися терміналом у смартфоні, потрібно зайти до особистого кабінету та внести дані компанії. Потім завантажити сертифіковану програму.

Як повідомляв портал "Коментарі", світовий лідер з рекрутингу H&S заходить до України. Heidrick & Struggles (H&S), що спеціалізується на консалтингу та рекрутингу, вирішила купити українську WE Partners. H&S забезпечить українському ринку доступ до глобальної експертизи. Ця компанія свого часу допомогла найняти Microsoft Сатью Наделлу, Apple — Тіма Кука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини