Головна Новини Бізнес фінанси З'явилася нова криптовалюта, курс якої почав швидко зростати
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилася нова криптовалюта, курс якої почав швидко зростати

Одну з монет Grimacecoin вже встигли купити понад тисячу людей

27 січня 2022, 14:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Жартівливі публікації в Мережі призвели до появи нової криптовалюти. Про це пише видання IXBT

З'явилася нова криптовалюта, курс якої почав швидко зростати

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Joe Skipper

Все почалося кілька днів тому, коли відомий американський мільярдер Ілон Маск написав у соціальній мережі Twitter, що з'їсть їжу мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's під час телеефіру, якщо та почне приймати криптовалюту Dogecoin як плату за свою продукцію.

Відповідь McDonald's не забарилася. Вже за кілька годин, на офіційній сторінці компанії в Twitter з'явилася відповідь Маску. Представники компанії написали наступне: "Лише у тому випадку, якщо Tesla почне приймати Grimacecoin".

Після цих заяв у мережі Binance Smart Chain з'явилося одразу кілька цифрових монет із такою назвою. Ціна на одну з них за кілька годин злетіла з 0,0007 долара до двох доларів. Згодом вартість знизилася до 60 центів за одну монету.

Вартість ще однієї криптовалюти з такою самою назвою, яка була створена в мережі Ethereum, зросла на 56 тисяч відсотків та становила 0,004074 долара.

В цей час монету вже встигли купити понад тисячу людей, а її ринкова капіталізація досягла шести мільйонів доларів.

Для довідки: Grimace персонаж із всесвіту Макдоналдс. Був вигаданий у другій половині минулого століття та використовувався у рекламних кампаніях мережі фаст-фуд ресторанів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в космосі було виявлено дивовижний об'єкт. За словами вчених, таке небесне тіло їм удалося зафіксувати вперше. Також вони встановили де він знаходиться.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Україні почала працювати нова шахрайська схема для обману громадян. Стало відомо, як вона працює і із чим пов'язана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини