Головна Новини Бізнес фінанси Зал для боксу як бізнес: факапи про які потрібно знати
commentss НОВИНИ Всі новини

Зал для боксу як бізнес: факапи про які потрібно знати

Власник боксерської зали поділився своїм досвідом та вказав на факапи про які треба знати.

7 березня 2023, 13:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Зал для боксу як бізнес: факапи про які потрібно знати

Про які моменти необхідно знати при відкритті боксерської зали. Фото з відкритих джерел

В авторському проєкті Віктора Гольдського Selfmade український професійний боксер і дворазовий Абсолютний чемпіон України Олексій Трофімов поділився своїм досвідом як відкрити зал для боксу і з якими неприємностями можна зіткнутися під час роботи з цим бізнесом.

Головною проблемою на початку відкриття боксерського залу на думку Олексія Трофімова є малоактивне суспільство, яке може швидко змінювати свої інтереси. Таким чином, складно на першому етапі повернути вкладені кошти.

"Найосновніша невдача, це те, що ви відкрили зал, вклали туди кошти, але у зв'язку з тим, що у нас інертне суспільство або інтереси змінюються протягом дуже швидкого часу, то ви не зможете набрати потрібну кількість людей, щоб сплатити перші 1-2 місяці", — вважає власник боксерської зали, але додає, що тут потрібно правильно вибудовувати бізнес, а менеджмент із бухгалтерами допоможуть у цій справі.

Олексій Трофімов повідомляє, що люди приходять до зали на різний час. У середньому людина в боксерський зал приходить на 2-3 місяці, потім бере паузу і через деякий час повертається. Хоча можуть бути винятки, коли людина тренується в боксерській залі набагато більше часу. Також Трофімов розповів про особистий факап.

"Я не втратив на цьому бізнесі, але я не придбав стільки, скільки було необхідно. Я почав сам вести заняття та застряг. І подальший розвиток бізнесу пригальмувався, ось у цьому мій факап", — розповів Трофімов.

Більше про бізнес із відкриттям боксерської зали в Україні можна дізнатися, переглянувши авторський проєкт Віктора Гольдського Selfmade, де власник залу Олексій Трофімов розповідає про деталі цієї справи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про які витрати потрібно знати, щоб відкрити зал для боксу.

Також "Коментарі" писав про те, як залучити клієнтів до боксерської зали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ххххх

7 березня 2023, 14:21

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини