Головна Новини Бізнес фінанси Зеленський має намір підняти мінімальну зарплату в Україні ще до кінця літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський має намір підняти мінімальну зарплату в Україні ще до кінця літа

Президент вніс до парламенту законопроект про підвищення мінімальної зарплати до 5 тисяч гривень, назвавши його терміновим

6 серпня 2020, 18:55
Поділіться публікацією:

Сьогодні глава держави Володимир Зеленський зареєстрував у Верховній Раді законопроект, який передбачає підвищення мінімальної заробітної плати в Україні до 5 тисяч гривень. Про це повідомляється на сайті парламенту .

Зеленський має намір підняти мінімальну зарплату в Україні ще до кінця літа

Документ названий Зеленським невідкладним і може бути прийнятий вже в поточному місяці.

Заступник глави Офісу президента Юлія Кузнецов пояснила, що основним джерелом для фінансування такого зростання мінімалки стане, в першу чергу, економія на обслуговуванні державного боргу. Вона додала, що проект закону пропонує зміни до державного бюджету.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що світові ціни на нафту продовжують рости після різкого падіння запасів сирої нафти в США і ослаблення долара.  

Нафта марки Brent завершила сесію зростанням на 74 цента, або на 1,7% — до 45,17 дол. За барель, в той час як нафта West Texas Intermediate піднялася на 49 центів, або на 1,2% — до 42,19 дол. за барель. Обидва контракти виросли більш ніж на 4% на початку сесії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини