Головна Новини Бізнес інвестиції Ілон Макс розбагатів на 25 млрд доларів за добу завдяки Tesla
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Макс розбагатів на 25 млрд доларів за добу завдяки Tesla

Оцінка стану Ілона Маска досягла 174 млрд доларів

10 березня 2021, 13:08
Поділіться публікацією:

Засновник компанії електромобілів Tesla і космічної техніки SpaceX 49-річний американський мільярдер Ілон Маск всього за одну добу збільшив свої статки на 25 мільярдів доларів завдяки зростанню акцій Tesla на 20%. Про це повідомляє Bloomberg.

Ілон Макс розбагатів на 25 млрд доларів за добу завдяки Tesla

Ілон Маск - фото з відкритих джерел

Таким чином оцінка стану Ілона Маска зросла на 25 мільярдів доларів за день і досягла 174 млрд доларів. Таким чином, Маск практично наздогнав найбагатшу людину у світі за версією Bloomberg, засновника компанії Amazon, засновника аерокосмічної компанії Blue Origin і власника The Washington Post Джефа Безоса.

В цей же день перші десять мільярдерів за приростом стану разом розбагатіли на 54 млрд доларів. Всі вони належать до технологічної індустрії.

Нагадаємо, що до цього акції Tesla Inc впали в ході п'ятої сесії поспіль, опинившись в пастці технічного розпродажу, який за останній місяць призвів до втрати 244 мільярдів доларів. Високотехнологічні акції, які привели до відскоку ринку від пандемічних мінімумів в березні минулого року, були зростаючою прибутковістю і переміщенням інвесторів в сектори, готові отримати вигоду з відновлення світової економіки, чому сприяло прискорене впровадження вакцин Covid-19.

Як раніше повідомляли "Коментарі", на своїй сторінці в Twitter мільярдер Маск опублікував сонячну фотографію, на якій тримає свою 10-місячну дитину на руках, а малюк зацікавлене тягне ручки до букета квітів. На фотографії також зображена його мама з квіткою орхідеї у волоссі та в сонцезахисних окулярах. Судячи з геолокації, фотографію сімейство зробило на узбережжі Мексиканської затоки, на місці, де Ілон Маск хоче створити нове місто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини