Головна Новини Бізнес держсектор На Київщини збудують 17 кілометрів дороги за 3 мільярди гривень - деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Київщини збудують 17 кілометрів дороги за 3 мільярди гривень - деталі

Автомобільну дорогу в Київській області будуватиме турецька компанія

8 квітня 2021, 09:50
Поділіться публікацією:

На Київщині планують побудувати новеньку дорогу. Вартість запланованого проекту — близько 3 мільярди гривень. Про це повідомляють в пресслужбі Київської обласної державної адміністрації.

На Київщини збудують 17 кілометрів дороги за 3 мільярди гривень - деталі

На Київщині побудують нову автомобільну дорогу за 3 мільярди гривень. Фото: kapital.kz

Дорога буде проходити через три громади — Борщагівську, Вишневу та Чабанівську. Окрім того, новий шлях з'єднає між собою дві міжнародні траси М-06 Київ-Чоп та М-05 Київ-Одеса. Загальна протяжність дороги становитиме 16,5 кілометрів.

Зведенням дороги буде займатися турецька компанія Özaltın Holding. Між українською та турецькою сторонами вже підписано відповідний меморандум.

Планується, що уздовж всієї дороги буде збудовано інженерний коридор з якісними мережами водопостачання та водовідводу.

Варто зазначити, що Ozaltin Holding — турецька компанія з 60-річним досвідом. На території України компанія представлена з 2019 року. Організація спеціалізується на будівництві гідроелектростанцій, гірській промисловості, інфраструктурних проектах в дорожній галузі.

Нагадаємо, що уряд визначився з тарифами на проїзд платними автошляхами України. Тепер міністри встановили максимальну плату за одноразовий проїзд дорогами, які будували на умовах концесії. Які тарифи платитимуть водії різних транспортних засобів, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв категорії транспорту, водії яких мають право на безплатне користування майбутніми платними дорогами України. Список категорій допоможе захистити вітчизняних інвесторів, якщо в країні трапиться надзвичайна ситуація, а також сприятиме покращенню подібних інвестиційних проєктів. Перелік дивіться тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини