Головна Новини Бізнес держсектор "Укравтодор" побудує міст за 11 мільярдів гривень - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укравтодор" побудує міст за 11 мільярдів гривень - подробиці

Міст буде збудовано спільно з турецькою компанією Dogus Insaat Ve Ticaret

8 лютого 2021, 15:15 comments1290
Поділіться публікацією:

Державне агентство "Укравтодор" займеться будівництвом нового моста в Кременчуці. На зведення споруди з державного бюджету було виділено 11,25 мільярда гривень. Про це повідомляє інформагентство "Інтерфакс Україна".

"Укравтодор" побудує міст за 11 мільярдів гривень - подробиці

"Укравтодор" витратить 11 мільярдів гривень на зведення нового мосту. Фото: autoua.net

Будівництво проходитиме спільно з турецькою компанією Dogus Insaat Ve Ticaret.

Представники "Укравтодору" повідомили, що новий міст розвантажить та спростить логістичні маршрути в центрі України. На майбутній ділянці дороги буде збільшена допустима швидкість для автомобілів.

"Все ділянки, які підпадають під зону будівництва, купляються за державні кошти. Якщо це будуть приватні ділянки, де проживають люди, або ще якісь інші приватні ділянки, вони будуть покупатися, передаватися у власність держави, а люди будуть отримувати грошову компенсацію за це", — зазначив очільник "Укравтодору" Іван Краповницький.

За попередніми даними, новий міст матиме чотири смуги руху, по дві в кожному напрямку. Споруда буде з'єднувати дорогу Н-08 з вуличною мережею Кременчука.

Відомо, що довжина мосту сягатиме трьох кілометрів.

Нагадаємо, що стало відомо, хто отримає надбавку до пенсії в розмірі однієї тисячі гривень. В наступному місяці почнуть проводити щорічну індексацію пенсій. Після цієї процедури розмір надбавки складе до одинадцяти відсотків. Якій групі громадян підвищать пенсії, читайте в нашому матеріалі.

Також, сайт "Коментарі" повідомляє, що в Україні збираються жорстко посилити покарання за порушення правил дорожнього руху. Для цього створено вже кілька законопроектів. Детальніше про них можна прочитати тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини