Головна Новини Бізнес держсектор Вітренко розповів про свою майбутню зарплату в "Нафтогазі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вітренко розповів про свою майбутню зарплату в "Нафтогазі"

В першу чергу глава "Нафтогазу" хоче зробити державу сильною

30 квітня 2021, 14:29
Поділіться публікацією:

Призначений напередодні главою НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко стверджує, що поки що йому невідомий розмір майбутньої заробітної плати на посаді, при цьому сума його не турбує. Про це він заявив під час прес-конференції, пише "УНІАН".

Вітренко розповів про свою майбутню зарплату в "Нафтогазі"

Юрій Вітренко - фото з відкритих джерел

"Мені прямо сказали, що не буде в мене таких високих зарплат в "Нафтогазі", і я тоді сказав, що я розумію всю складність ситуації. Коли раніше приходив (до компанії — УНІАН), то працював не для грошей. Тобто не я собі встановлюю зарплату і для мене це не пріоритет", — сказав Вітренко.

Глава "Нафтогазу" також зазначив, що в першу чергу його завданням є зробити державу сильною, а не заробляти гроші на державній посаді.

Крім того, Вітренко зазначив, що ще не підписав трудовий контракт, відповідно інформації про те, якою буде заробітна плата, у нього немає:

"Мені просто сказали, що вона буде набагато менше. Менше — так менше, мене це не турбує", — додав він.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України на засіданні 28 квітня звільнив з посади голови НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва, призначивши на його місце, на той час виконувача обов'язки міністра енергетики, Юрія Вітренка. Зміна керівництва в НАК Нафтогаз України може привести до зриву підготовки до нового зимового сезону, повідомляють в компанії. Також це нібито загрожує ускладненням переговорів про надання міжнародної допомоги. Чи дійсно існують такі ризики — чи хтось просто не хоче втратити ласі місця? Щоб розібратися в цих питаннях, інтернет-видання "Коментарі" звернулося до експертів.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини