Головна Новини Бізнес історії успіху Довіра і залученість: експерти назвали маркетингові тренди на 2021 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Довіра і залученість: експерти назвали маркетингові тренди на 2021 рік

Криза, пов'язана з пандемією, викликала зміни в підходах до ведення бізнесу

6 листопада 2020, 12:11
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусу негативним чином позначилася на світовій економіці. Деяким компаніям, щоб вижити, доводиться в корені змінювати стратегію розвитку. Зміщуються також пріоритети в області маркетингу, пов'язані зі змінами в суспільстві. Провідні маркетологи світу виділили кілька ключових позицій, на які варто зробити акценти при плануванні діяльності на наступний рік.

Довіра і залученість: експерти назвали маркетингові тренди на 2021 рік

Так, одним із трендів фахівці називають довіру, оскільки в складний період брендам потрібно орієнтуватися на те, що люди по-справжньому цінують, а також подбати, щоб обіцянки відповідали їх компетенцій і можливостям. Для досягнення подібних цілей варто використовувати прозору, чітку і послідовну комунікацію.

Згідно з даними Deloitte, споживачі з ймовірністю у 2,8 раза вище продовжать користуватися послугами бренду, якщо компанія демонструє прозорість щодо своїх намірів.

Крім довіри, маркетологи радять звернути увагу на залученість.

Дві третини компаній з опитування Deloitte повідомили, що змінили спосіб взаємодії зі споживачами через пандемію. 56% респондентів протягом останнього року безпосередньо взаємодіяли з брендом, включаючи публікації в соцмережах, створення оригінального контенту і навіть спільну роботу над продуктами. Зокрема, споживачі можуть допомагати компаніям створювати товари та послуги в інноваційних лабораторіях, а також виступати від їх імені на конференціях або на форумах співтовариств.

Як повідомляв портал "Коментарі", українські безробітні отримають "підйомні" від держави на відкриття власного бізнесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Gennady

9 грудня 2020, 11:51

Нашел классную подборку трендов маркетинга на 2021 год. Отличная и познавательная статья для всех, кто интересуется интернет-маркетингом https://biz-pravda.com/trendy-internet-marketinga-2021/


Новини