Головна Новини Бізнес історії успіху Forbes назвав ім'я наймолодшої жінки-мільярдерки у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Forbes назвав ім'я наймолодшої жінки-мільярдерки у світі

Статок бізнесвумен становить більше ніж 1,5 млрд доларів

13 лютого 2021, 11:41 comments1945
Поділіться публікацією:

Засновниця і генеральний директор соціального мобільного додатку для знайомств і спілкування Bumble, 31-річна Вітні Вулф Херд, стала наймолодшою мільярдеркою у світі. Її статки становлять 1,6 млрд доларів. Про це повідомляє журнал Forbes.

Forbes назвав ім'я наймолодшої жінки-мільярдерки у світі

Уїтні Вулф Херд стала наймолодшою self made-мільярдерокою у світі - фото: з відкритих джерел

У четвер, 11 лютого, акції додатку для знайомств Bumble різко виросли після IPO. Тобто після першого публічного продажу акцій АТ. Практично 12% акцій компанії коштували 1,6 мільярда доларів і зробили Уїтні наймолодшою мільярдеркою світу.

За інформацією джерела, Уїтні Вулф Херд володіє 21,54 млн акцій, що еквівалентно 11,6% компанії. Крім її неймовірного успіху і статусу self made — мільярдерки світу, вона також є наймолодшою жінкою — генеральним директором, яка вивела компанію на ринок США.

Успішна бізнесвумен зазначила, що для неї це був дуже важкий шлях. Але воно того варте, адже Bumble викликав справжній фурор у свій перший день торговки. Уїтні також подякувала всім користувачів цього додатка за вибір і за те, що вони дають мотивацію розвиватися далі.

На сьогодні безкоштовний мобільний додаток Bumble використовують понад сто мільйонів осіб зі всього світу. У ньому можна знайти нових друзів або ж зустріти свою другу половинку. Варто відзначити, що в цьому додатку жінки роблять перших крок до знайомства з чоловіком.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що у Великобританії дівчина розбагатіла незвичайним способом, завдяки своїм козам на фермі. Також сайт інформував про те, що безробітний японець став мільйонером: у чому секрет успіху.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vvv

13 лютого 2021, 17:07

Секс на одну ночь - без денег и отношений, это реально. Тысячи женщин хотят просто потрахаться (многие замужем). Все фото реальные, просто лайкай и сам увидишь что будет;), пользуйся ----- http://srt.vg/vpoiske


Новини