Головна Новини Бізнес історії успіху Названо наймолодшого мільярдера у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо наймолодшого мільярдера у світі

Після смерті батька 18-річний італієць успадкував 3,5 млрд доларів. Це зробило його наймолодшим мільярдером у світі.

19 квітня 2023, 19:05 comments2079
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За даними журналу Forbes, сучасним мільярдерам в середньому 65 років. Однак, серед них є й дуже молоді спадкоємці, які після смерті батьків успадкували неймовірні статки. Один із них – 18-річний Клементе Дель Веккіо. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання La Stampa.

Названо наймолодшого мільярдера у світі

Наймолодший мільярдер Клементе Дель Веккіо. Фото з відкритих джерел

Клементе Дель Веккіо – один зі спадкоємців Леонардо Дель Веккіо, засновника компанії Luxottica і президента EssilorLuxottica. Це найбільша у світі компанія з виробництва окулярів та лінз. Леонардо Дель Веккіо вважався одним з найзаможніших жителів Італії. Бізнесмен помер 27 червня 2022 року на 87 році життя.

Леонардо Дель Веккіо залишив у заповіті суму у понад 27 млрд доларів. Кожен з шести його дітей  отримав частину цих коштів. Один з них – Клементе. У травні хлопцю виповниться 19 років, а італійське видання La Stampa називає його наймолодшим мільярдером. Статки Клементе становлять 3,5 млрд доларів (приблизно 130 млрд гривень).

Про наймолодшого мільярдера світу Клементе Дель Веккіо практично нічого невідомо. Хлопець окрім 3,5 млрд доларів володіє акціями страхової компанії Generali, банків Mediobanca, UniCredit і девелоперської компанії Covivio.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що штучний інтелект ChatGPT може передбачати коливання акцій компаній на фінансових ринках. Відповідну статтю опублікували дослідники Алехандро Лопес-Ліра та Юехуа Тан з Університету Флориди.

Також "Коментарі" писали, що дотримуючись сценаріїв Міжнародного валютного фонду щодо завершення війни в Україні аналітик Concorde Capital спрогнозує курс гривні до долара до 2026 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

хххххх

19 квітня 2023, 18:40

Не хватает секса или отношений? Красивые и не очень, свободные и замужные все они ищут мужчин. Здесь легко найти девушку, любовницу или телку на ночь, не упусти свой шанс----- https://urlis.net/club


Новини