Головна Новини Бізнес історії успіху Рекордне зростання прибутків за день: Статки глави LVMH Бернара Арно підскочили за день на $12 мільярдів
commentss НОВИНИ Всі новини

Рекордне зростання прибутків за день: Статки глави LVMH Бернара Арно підскочили за день на $12 мільярдів

Статки Бернара Арно підскочили після того, як компанія LVMH прозвітувала про різке зростання продажів у минулому кварталі

14 квітня 2023, 20:23
Поділіться публікацією:

Статки Арно у четвер зросли на 12 мільярдів доларів до майже 210 мільярдів доларів, що є рекордним показником і другим найбільшим одноденним зростанням за всю історію, пишуть "Коментарі".

Рекордне зростання прибутків за день: Статки глави LVMH Бернара Арно підскочили за день на $12 мільярдів

Статки Арно стрибнули на 12 мільярдів доларів за день

Зростання сталося після того, як інвестори зраділи квартальним продажам, опублікованим виробником сумок Louis Vuitton, шампанського Moet & Chandon і суконь Christian Dior. Компанія зареєструвала зростання продажів у всіх регіонах, особливо у Китаї, де покупці активно витрачали гроші на дорогі товари після виходу з карантину.

Акції LVMH зросли на 5,7% до рекордного рівня, що вивело її в топ-10 світових компаній з ринковою капіталізацією 444 мільярди євро.

У квітні Арно разом з Маском та Безосом стали мільярдерами чиї статки перевищили 200 мільярдів доларів. Арно став першою людиною за межами США, якій вдалося досягти такого результату.

Тепер, різниця між першим і другим місцем у рейтингу мільярдерів Bloomberg Billionaires Index збільшилася до $30 млрд. Статки Ілона Маска, який посідає другий рядок у рейтингу, оцінюються в $180 млрд.

Нагадаємо, як йшлося на порталі "Коментарі, найбагатшим українцем лишається Рінат Ахметов. Оцінка його статків зросла з квітня минулого року на $1,5 млрд – до $5,7 млрд, передусім завдяки урахуванню $1,886 млрд дивідендів, виплачених компанією "Метінвест" головному бенефіціару за підсумками 2021 року. Однак, якщо порівнювати з лютим 2022 року, різниця в статках найзаможнішого українця драматична: з початку війни він втратив $8 млрд. У глобальному списку Ахметов посів 445 місце.

Як писали раніше "Коментарі", Манса Муса прославився як король африканської держави Малі і найбагатша людина в історії світу. Експерти підрахували, що загалі статки Манса Муси сягали близько 400 млрд доларів.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — 10 найбагатших людей світу. Хто очолює рейтинг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини