Головна Новини Бізнес історії успіху Українці потрапили до списку Forbes "30 до 30. Європа"
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці потрапили до списку Forbes "30 до 30. Європа"

Шість українців віком до 30 років потрапили до щорічного рейтингу Forbes "30 до 30. Європа".

9 березня 2023, 16:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Попри російське вторгнення, українці змогли себе реалізувати в складних умовах, а шестеро потрапили у рейтинг Forbes  "30 до 30. Європа". Список представляє 30 молодих європейських підприємців, чий загальний капітал становить понад 3 млрд доларів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Forbes.

Українці потрапили до списку Forbes "30 до 30. Європа"

Українці потрапили до рейтингу Forbes. Фото з відкритих джерел

Шість українських підприємців віком до 30 років потрапили до рейтингу Forbes "30 до 30. Європа". Українці були представлені у трьох категоріях: "Медіа та маркетинг", "Суспільні зміни", "Ритейл і е-комерція".

У категорію "Медіа та маркетинг" увійшов стартап трьох українців: Дмитра Самойлюка, Ярослав Самойлюка та Аліни Бондаренко. Стартап отримав назву Zeely і був заснований у столиці Польщі. Zeely – це інтернет-платформа реклами на основі штучного інтелекту, яка допомагає підприємцям здійснувати продажі своїх послуг та продуктів з мобільних пристроїв. Також у категорію "Медіа та маркетинг" потрапив Діма Василенко – засновник PR-агентство у сфері фінансів Good Advice.

До категорії "Суспільні зміни" аналітики Forbes внесли Вадима Синжерецького з його проєктом BUKI. Це платформа для репетиторів та вчителів, якою користуються понад 1,2 млн європейців.

Ще одними українцями в рейтингу стали Нік Тузенко і Макс Фірсау з проєктом Accel Club. Цей стартап допомагає підприємцям та їх брендам розвивати продажі на Amazon. Forbes відніс Accel Club до категорії "Ритейл і е-комерція".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як відкрити зал для боксу і які витрати необхідно зробити.

Також "Коментарі" писали, що власниця квіткового магазину поділилась скільки можна заробити на цьому бізнесі в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини