Головна Новини Бізнес історії успіху В Америці хлопець заробив 16 тисяч доларів, поки спав: в чому секрет (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Америці хлопець заробив 16 тисяч доларів, поки спав: в чому секрет (ВІДЕО)

Хлопець ліг спати під час стріму, а прокинувся вже багатим

17 лютого 2021, 12:10 comments1369
Поділіться публікацією:








Двадцятишестирічний Енді з Лос-Анджелеса розповів про те, як йому вдалося заробити великі гроші буквально під час сну. Про це та про всі подробиці він повідав в невеликому ролику, який опублікував на YouTube.

В Америці хлопець заробив 16 тисяч доларів, поки спав: в чому секрет (ВІДЕО)

Блогер розбагатів завдяки сну - фото: з відкритих джерел

Енді нерідко проводить стрім на інтерактивному майданчику Twitch. Під час чергової прямої трансляції він запропонував глядачам будити його, коли він спробує заснути. Однак зробити це можна було, переводячи йому гроші. Тобто, стример включив голосовий текст, який активізувався, коли глядачі робили пожертвування. Таким чином, він повинен був прокидатися від гучного звуку кожного разу, коли люди кидали йому гроші на рахунок.

В Америці хлопець заробив 16 тисяч доларів, поки спав: в чому секрет (ВІДЕО) - фото 2

Трансляція тривала протягом семи годин. Після того як Енді прокинувся, він просто не повірив своїм очам. Адже на його рахунку було 16 тисяч доларів.

"Ви, хлопці, ... 16 000 доларів? Раніше я водив Uber man за 16 доларів на годину. Ви, хлопці, зробили моє життя, серйозно. Це безумство ", — зазначив стример.

Варто відзначити, що на таку ідею Енді надихнув стример Ice Poseidon, який заробив 5000 доларів за вісім годин у 2017 році подібним чином. А останній світовий рекорд в режимі Sleep Stream склав 6000 доларів.

До слова, за даними Nuordertech, Енді має чисту вартість близько 180000 доларів. За оцінками видання, стример Twitch заробляє на своєму каналі YouTube приблизно 150 000 доларів на рік шляхом доходів від реклами.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що безробітний японець став мільйонером: у чому секрет успіху, а також про те, що Forbes назвав ім'я самої молодої жінки-мільярдерки у світі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини