Головна Новини Бізнес тарифи Стало відомо, що буде з тарифами на тепло і воду в цьому опалювальному сезоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що буде з тарифами на тепло і воду в цьому опалювальному сезоні

Тарифи на гарячу воду і тепло не підвищуватимуть в цьому опалювальному сезоні

9 лютого 2021, 12:15
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що тарифи на гарячу воду і тепло не підвищуватимуть в поточному опалювальному сезоні. За словами глави уряду, це рішення було закріплено в Меморандумі з місцевою владою. Дану інформацію прем'єр оприлюднив у своєму Telegram-каналі, назвавши рішення одним із восьми кроків команди з розв'язання тарифного питання. 

Стало відомо, що буде з тарифами на тепло і воду в цьому опалювальному сезоні

Тарифи на тепло та гарячу воду в Україні - фото з відкритих джерел

"Щойно офіційно закріпили це в Меморандумі з місцевою владою. Це один з 8 кроків нашої команди щодо розв'язання тарифного питання. І це правильна позиція, яка показує, що пріоритет влади — і центральної, і місцевої — це захист добробуту українців", — написав Денис Шмигаль в Telegram.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляли, що у 2021 році гаманці українців знову "відчують" на собі підвищення комунальних тарифів. Зокрема, зростуть ціни на газ і електроенергію. Відповідний прогноз зробили в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України. За інформацією представників уряду, вже в цьому році вартість газу може зрости на 20%. І хоча новина є не дуже радісною для споживачів блакитного палива, у 2020 році зростання було ще більш помітним — на більш ніж 56%. Разом з тим слід зазначити, що і надалі з кожним роком ціна за газ теж буде змінюватися виключно в бік збільшення.

Також відомо, що не обійдеться і без подорожчань в галузі електроенергетики. Мінекономрозвитку представило на суд українців два сценарії, розвиток яких залежить від багатьох економічних факторів. Перший варіант передбачає збільшення вартості електроенергії на 38%, другий — аж на 52%.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини