Головна Новини Бізнес тарифи Субсидії на абонентську плату: кому призначатимуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Субсидії на абонентську плату: кому призначатимуть

Зміни до документів вже схвалено

4 листопада 2021, 09:30
Поділіться публікацією:

3 листопада Кабмін прийняв проект постанови "Про внесення змін до постанов Кабінету міністрів щодо соціального захисту споживачів комунальних послуг". Відповідно до проекту постанови, в положення про субсидіювання включено нові види послуг для мешканців багатоквартирних будинків. Про це повідомив депутат Олексій Гончаренко.

Субсидії на абонентську плату: кому призначатимуть

Кабмін ухвалив зміни щодо субсидій, фото з відкритих джерел

Зміни стосуються оплати абонентського обслуговування для споживачів компослуг та власників приміщень, які обладнані індивідуальними системами опалення та гарячого водопостачання. Такі громадяни можуть отримати тепер пільги та субсидії від держави.

В положенні проекту вказано, що українцям буде надаватися щомісячна субсидія на оплату абонентського обслуговування для споживачів компослуг, що надаються за індивідуальними договорами про надання компослуг або договорами про обслуговування внутрішньобудинкових систем.

До таких послуг, на оплату яких можна отримати субсидії, урядовці віднесли:

- послуги з управління будинком;

- послуг з постачання і розподілу природного газу, постачання електроенергії, теплової енергії, постачання гарячої води, водопостачання, водовідведення, поводження з побутовими відходами.

Також субсидії надаватимуть мешканцям квартир, у будинку яких є ОСББ або житловий кооператив. Мешканці зможуть отримати субсидування на абонентське обслуговування, що надається з обслуговування внутрішньобудинкових систем, а також на витрати з управління багатоквартирним будинком.

Українці, які хочуть отримати субсидії, мають подати запит до підрозділів соцзахисту та надати відомості про суму простроченої заборгованості.

Як повідомляв портал "Коментарі", ціна газу залежатиме від його якості.

Субсидії на абонентську плату: кому призначатимуть - фото 2
Субсидії на абонентську плату: кому призначатимуть - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини