Головна Новини Бізнес тарифи Вартість газу у березні: якими будуть ціни для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Вартість газу у березні: якими будуть ціни для українців

16 газопостачальних компаній мають ціни нижчі за 6,99 грн/куб.м

25 лютого 2021, 18:03 comments1038
Поділіться публікацією:

Більшість українських компаній, які займаються постачанням газу до будинків пересічних українців, "розсекретили" вартість своїх послуг на березень 2021 року. Незважаючи на встановлену граничну ціну в 6,99 грн/куб.м, одразу 16 фірм запропонували нижчу вартість блакитного палива, повідомляє видання "ГазПравда" 25 лютого.

Вартість газу у березні: якими будуть ціни для українців

16 компаній пропонують ціну за газ нижчу 6,99 грн/кубометр. Фото із відкритих джерел

Ймовірно, газопостачальники розпочали жорстоку конкурентну боротьбу за споживачів. Зважаючи на встановлену урядом граничну ціну, дехто із компаній вирішив продемонструвати свою здатність ще більше знизити вартість.

"Найщедрішим" рекордсменом серед газопостачальників стала компанія Megawatt. Тут споживачам пропонують сплачувати 6,70 грн/куб.м.

Їй "дихають у спину" ТОВ ""Агросинтез Трейдінг", компанії "Еру Людям" та "Еру Трейдінг" — із ціною у 6,75 грн/куб.м.

6,85 грн на кубічний метр попросить у споживачів ГП "Промсервіс". На одну копійку більше, 6,86 грн/куб.м — одразу чотири компанії: "Нафтогаз України", "Палівенерго" та Херсонська і Кіровоградська обласні енергопостачальні компанії.

Вартість газу у березні: якими будуть ціни для українців - фото 2

Ще трохи дорожче пропонує низка інших фірм: "Евода Трейд" — 6,88 грн/куб.м, "Газпромпостач" — 6,90 грн/куб.м, "Газ АП" — 6,94 грн/куб.м, "Кременчукгаз-Трейдінг" — 6,95 грн/куб.м.

Клієнти, які обслуговуються у "Закарпаття Енергозбут" та "Волиньелектро Збут", заплатять за один кубометр газу 6,97 грн. Споживачі "Енерджі Трейд Груп" платитимуть по 6,98 грн/куб.м.

Всі інші газопостачальники слідують вказівкам Кабміну, просячи за блакитне паливо гранично можливу ціну у 6,99 грн. Між тим, українці мають пам’ятати, що контрольоване державою зменшення вартості газу діє лише до 31 березня.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, чи скасують в Україні так звані "подвійні платіжки" — за газ та його доставку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

10 березня 2021, 18:28

А почему основная масса снизили на 1-2 копейки?Надо на пол-копейки!Издеваетесь?Какая мне разница заплатить допустим за 100 кубов 699 или 698?Как раз на спички.


Новини