Головна Новини Бізнес Агро Названі продукти, які восени подорожчають в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі продукти, які восени подорожчають в Україні

Восени Україну чекає чергове зростання цін на продукти

15 липня 2021, 18:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У наступному сезоні українцям, найімовірніше, доведеться платити за продукти більше. Експерти прогнозують, що саме на осінь припаде зростання цін на продовольчі товари. Про це пише Аgronews, посилаючись на FWN.

Названі продукти, які восени подорожчають в Україні

В Україні подорожчають продукти. Фото з відкритих джерел

За словами експерта Олександра Хмелевського, зниження цін на продукти в літній період — це тимчасова тенденція. Зростання цін в осінньому сезоні зумовлено нестачею деяких видів продуктів, так і стрибками долару й інших світових валют.

Що стосується продуктів, які подорожчають, то до них відносять яйця, рибу, м'ясо і молоко. Своєю чергою стануть дорожчими й зернові культури, що використовуються для виробництва кормів для худоби та птиці, що і призведе до зростання цін на перераховані товари.

Зазначається, що зростання цін на молочні продукти пов'язане з постійним скороченням поголів'я. А через дефіцит молока збільшуються і ціни на молочну продукцію. Плюс до всього, зараз на ринку величезна кількість фальсифікату, який, зрозуміло, продається дешевше.

Ще однією причиною зростання цін стала пандемія, яку багато власників маленьких господарств не змогли "пережити".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Україні цього літа найбільше змінилися ціни на яблука. За словами експертів, вони очікували зовсім інших цін на цей фрукт. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

Також сайт повідомляв про те, що всього за один тиждень у країні значно подорожчав один із найпопулярніших овочів, які купують українці. Аналітики назвали причини такого стрибка цін і розповіли, що буде з вартістю на цей овоч найближчим часом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ddddd

17 липня 2021, 17:18

http://www.gurtong.net/ixo/video-ley-v-spr-a.html http://www.gurtong.net/ixo/video-tot-v-leo-tvx.html http://www.gurtong.net/ixo/video-tot-v-s-leo.html http://www.gurtong.net/ixo/video-mil-v-pro-it.html http://www.gurtong.net/ixo/video-ml-v-po-it.html http://www.gurtong.net/ixo/video-ml-v-po-xc.html


Новини