Головна Новини Бізнес Агро Розміром із літрову банку: український садівник виростив гігантську грушу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Розміром із літрову банку: український садівник виростив гігантську грушу (ВІДЕО)

Відмінною рисою цього сорту є стійкість до основних хвороб та шкідників

20 листопада 2021, 22:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розміром із літрову банку: український садівник виростив гігантську грушу (ВІДЕО)

Гігантські груші. Фото з відкритих джерел

На Волині виростили грушу, яка перевищує стандартний практично вдвічі. Про це пише видання AgroTimes, посилаючись на посаду садівника на його офіційній сторінці у Facebook.

У селі Холонів, що знаходиться в Горохівському районі Волинської області, садівник Леонід Кравчук виростив груші сорту "Крупноплідна". Плоди в результаті вийшли вагою понад 300 грамів кожен.

У середньому груші цього сорту важать приблизно 260-280 грамів. Однак ті, що виростив садівник, важать значно більше. Зваживши на терезах три груші, Кравчук зазначив, що загальна вага склала 1165 грамів. Садовник також наголосив, що плоди вийшли розміром практично з літрову банку.

Розміром із літрову банку: український садівник виростив гігантську грушу (ВІДЕО) - фото 2

"Ви колись бачили грушу розміром з літрову банку?! Ось сорт "Крупноплідна" може таким похвалитися!", — зазначив садівник.

Також Кравчук наголосив, що відмінною рисою цього сорту є стійкість до основних хвороб та шкідників. Крім того, ця груша трохи відрізняється за смаком від звичайної.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Садівники із фруктової компанії у місті Умань виростили черешню гігантських розмірів. Одна ягода цієї черешні втричі більша за стандартну. Фото гігантської черешні було опубліковано на сторінці фруктової компанії Умані у Facebook.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що влітку 2021 року українська компанія "ФруТек" виростила, ймовірно, найбільш гігантську в світі ягоду жимолості. Її вага більш ніж удвічі перевищує нормальну. Розмір однієї штуки перевищує двоєврову монетку. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини