Головна Новини Бізнес Агро В Україні дешевшають фрукти і овочі: названі актуальні ціни
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні дешевшають фрукти і овочі: названі актуальні ціни

Найбільше впали ціни на кавун

19 серпня 2021, 18:19
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У серпні деякі фрукти і овочі впали в ціні. В основному подешевшали сезонні фрукти і ягоди. Про це повідомляє видання SEEDS, посилаючись на AgroTimes.

В Україні дешевшають фрукти і овочі: названі актуальні ціни

Ціни на овочі та фрукти в Україні. Фото з відкритих джерел

Експерти повідомляють, що сьогоднішня переці Хаскі і Білозерка в середньому продаються по 7-20 гривень за один кілограм. А той, який для переробки, покупець і зовсім може забрати по три гривні за кг. Перець Геркулес зараз в ціні від 10 до 25 гривень за кг.

В останній місяць літа значно подешевшали кавуни. Зараз вони в середньому обходяться в 1-1,50 грн / кг. Однак ж є деякі сорти, які трохи дорожчі. Ціни на виноград зараз такі: від 20 до 55 гривень за один кілограм.

Вартість персиків коливається між 15 і 30 грн/кг. Диня зараз коштує в середньому п'ять гривень за один кг. Також подешевшали в серпні і яблука з грушами. Перші зараз можна купити за 12-16 грн / кг, другі — від 20 до 25 грн / кг.

Що стосується овочів, то картопля стала трохи дешевше в останні дні. Кілограм зараз обійдеться покупцеві від 3 до 5 гривень. Разом з картоплею стала дешевше і морква. Її ціна також від 3 до 5 грн / кг. Буряк продається за ціною 5 грн / кг, а цибуля — від 3 до 8 грн / кг. Огірки на оптових ринках вийдуть на 12-15 грн / кг. Помідори в ціні від 5 до 12 гривень за один кілограм, а помаранчеві томати — від 6 до 16 грн / кг.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, в яких регіонах найвищі тарифи і ціни на продукти, а також на комунальні послуги. Детальніше про це читайте в статті на нашому сайті.

Також портал "Коментарі" писав про те, що в Україні оновили ціни на овочевий набір і про те, скільки він коштує на сьогодні день. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини