Головна Новини Бізнес Агро В Україні змінилися ціни на деякі овочі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні змінилися ціни на деякі овочі

Найбільше в ціні змінилися помідори та огірки

29 жовтня 2021, 19:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

За останній тиждень в Україні відбулися деякі зміни щодо цін на овочі. Про це повідомляє видання AgroTimes.

В Україні змінилися ціни на деякі овочі

В Україні дорожчають овочі. Фото з відкритих джерел

Так, вартість томатів стала значно нижчою, оскільки пропозиція зросла. Зовсім інша ситуація на сьогодні з огірками — ціни стали вищими, а пропозиція знизилася.

На найбільшому в Україні фермерському оптовому ринку "Неждана" у селі Великі Копані Херсонської області найдешевші томати-сливки продають за ціною від 12 до 15 гривень за кілограм. Червоні томати коштуватимуть 15-20 гривень за кілограм. За такою самою ціною можна купити і рожеві томати.

Огірки на сьогоднішній день можна придбати на ринках за ціною від 38 до 40 гривень за кілограм.

Перець Білозірка зараз продається по 8 грн/кг, зелені конусоподібні перці – 10 грн/кг, червоні конусоподібні – 23 грн/кг, зелені кубоподібні – 15 грн/кг. Стиглі кубоподібні перці – від 30 до 47 грн/кг. Кукурудза також зараз продається за низькою ціною – до 1,50 за кг. До речі, напередодні Хеллоуїна подорожчав гарбуз — кілограм коштуватиме 3 гривні.

Стабільні залишилися ціни борщового набору. Картопля коштуватиме покупцеві від 5,50 до 6,50 гривень за кілограм. Капуста білокачанна – до 5 гривень за кг. Цибуля — 8 грн/кг. Морква та буряк – від 5 до 6 гривень за кілограм.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні подорожчало молоко. На зміну ціни впливає скорочення поголів'я великої рогатої худоби. Зокрема, зі зміною погоди та настанням холодів раціон корів змінюється, тому кількість молока знижується.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що ціни на гречку в Україні можуть значно зрости. Вартість крупи може збільшитись на 20-30%.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини