Головна Новини Бізнес Агро В Україні змінилися ціни на овочі: що подорожчало
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні змінилися ціни на овочі: що подорожчало

Ціни на деякі овочі в Україні змінилися на пару гривень

5 серпня 2021, 19:32 comments1265
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Україні за останні кілька днів змінилися ціни на овочі. Деякі впали в ціні на кілька гривень, а деякі навпаки подорожчали на ті ж пару гривень. Про це пише видання SEEDS.

В Україні змінилися ціни на овочі: що подорожчало

Ціни на овочі в Україні. Фото з відкритих джерел

Так, вартість огірків за один кілограм змінилася з 4-6 грн на 5-8 грн / кг. Варто відзначити, що ще кілька днів тому в Херсонській області фермери згодовували вівцям огірки, щоб ті не пропали, так як попиту на них не було навіть за дуже маленькі гроші. Кілограм огірків можна було придбати за 2 гривні, однак покупців дуже бентежив їх вид і вони відмовлялися брати навіть не низькою ціною.

Баклажани до середини тижня впали в ціні. Раніше їх вартість становила 7-8 гривень за кілограм, а тепер — від 5 до 7 грн / кг. Зараз йде сезон активного збору врожаю, тому експерти не виключають, що ціни можуть впасти ще.

Ціни на помідори зараз коливається від 5 до 14 гривень га 1 кг. Томати черрі оптом обійдуться в 20 грн за кілограм. А рожеві помідори коштують від 12 до 16 гривень за 1 кг.

До слова, змінилися фрукти і на кавун з динею. Кілограм кавуна зараз обійдеться в 2,5-4 грн, а дині — 4-6 грн.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Україні подорожчали молочні продукти. У Міністерстві фінансів розповіли, на скільки за останній час стали дорожче молочні продукти в країні. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" писав про те, скільки коштують ягоди і фрукти в Україні. У порівнянні з 2020 роком ціни на сезонні ягоди і фрукти в Україні помітно зросли. З актуальною вартістю ягід і фруктів можна ознайомитися в матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини