Головна Новини Бізнес новини компаній Молдавський лоукостер зважився запустити авіасполучення між Києвом і Москвою
commentss НОВИНИ Всі новини

Молдавський лоукостер зважився запустити авіасполучення між Києвом і Москвою

Повітряний шлях із Києва до Москви через молдовський Кишинів займатиме майже чотири години

3 вересня 2021, 20:12
Поділіться публікацією:

Молдавський лоукостер зважився запустити авіасполучення між Києвом і Москвою

Молдавський лоукостер пропонує польоти з Києва до Москви, фото із відкритих джерел

Розпочато продаж авіаквитків на рейси між Києвом і Москвою з пересадкою в Кишиневі від молдавського лоукостеру FlyOne. Про це повідомляється на порталі "avianews.com".

З 1 листопада по понеділках, середах, п’ятницях та неділях пасажири молдавської авіакомпанії зможуть діставатись із Києва до Москви чи з Москви до Києва менше ніж за чотири години.

Через те що Україна на державному рівні повністю припинила авіасполучення із Росією, молдавський лоукостер восени займе нішу, яку до травня 2021 року займала білоруська авіакомпанія "Белавіа", яка пропонувала маршрут зі столиці Росії до столиці України із пересадкою у Мінську, але через заборону білоруського уряду припинила всі авіарейси до України та країн Євросоюзу.

 Попри те, що авіаційний шлях між столицями України та Росії передбачає пересадку тривалістю в одну годину у молдавському Кишиневі, авіакомпанія "FlyOne" здійснює продаж квитків саме сполученнями "Київ — Москва" та "Москва — Київ".

Молдавський лоукостер зважився запустити авіасполучення між Києвом і Москвою - фото 2

Вартість квитків із Києва до Москви становить від 141 євро, а з Москви до Києва можна прилетіти дещо дешевше – від 98 євро.

До базового тарифу авіакомпанії входить перевезення ручної поклажі розміром не більше ніж 40×30×25 см.

Нагадаємо, що молдавська авіакомпанія "FlyOne" сама досить недавно вийшла на авіаринок України, а перші рейси цього лоукостеру будуть здійснені майже за місяць, 1 жовтня. Під час перших польотів "FlyOne" пасажири зможуть діставатись зі столичного аеропорту "Жуляни" до молдовського Кишиніву.

Також "Коментарі" повідомляли, що з 1 вересня німецький лоукостер "Eurowings" почав здійснювати авіарейси сполученням "Дюссельдорф – Київ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини