Головна Новини Бізнес новини компаній Наступного тижня українців почне обслуговувати німецький лоукостер
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступного тижня українців почне обслуговувати німецький лоукостер

Лоукостер "Eurowings" пропонує авіаподорожі до Німеччини за ціною від 89,99 євро

26 серпня 2021, 15:54
Поділіться публікацією:

Наступного тижня українців почне обслуговувати німецький лоукостер

Літак компанії Eurowings, фото із відкритих джерел

З 1 вересня німецький лоукостер "Eurowings" почне здійснювати авіарейси сполученням  "Дюссельдорф – Київ". Про це повідомляє  прес-служба аеропорту "Бориспіль".

"Eurowings" є одним з дочірніх підрозділів авіаційного холдингу "Lufthansa Group". Перевізник зазначає, що пассажири літатимуть із аеропорту "Бориспіль" на сучасних комфортабельних літаках Airbus A319.  Рейси на Дюссельдорф і назад здійснюватимуться тричі на тиждень —  по понеділках, середах і п’ятницях.

Перший літак "Eurowings" приземлиться на посадкову смугу "Борисполя" 1 вересня, о 13:00.

До базового тарифу авіакомпанії входить перевезення ручної поклажі розміром не більше ніж 40×30×25 см.

А для пасажирів, котрі придбають додаткове місце для ручної поклажі, автоматично стане доступною пріоритетна, тобто першочергова посадка на борт літака.

Примітно, що українці літатимуть до Німеччини за ціною від  89,99 євро до 189,99 євро, в той час як квиток із Дюссельдорфа коштує значно дешевше —  від 49,99 євро до 99,99 євро.

Нагадаємо, що аеропорт  "Бориспіль" переживаєне найкращі часи — його готуються передати в концесію та значно скоротити штат працівників.

Напередодні,  в Міністерстві цифрової трансформації України заявили, що Брюссель офіційно визнав українські COVID-сертифікати в додатку"Дія" такими, що відповідають європейським вимогам. Отже, карантинні обмеження, котрі стосуються порядку в’їзду на територію країн Євросоюзу, не торкнуться вакцинованих українців.

Раніше "Коментарі"повідомляли, що з 1 жовтня з міжнародного аеропорту "Київ" ("Жуляни")  будуть запущені перші рейси молдавської бюджетної авіакомпанії FlyOne сполученням "Київ-Кишинів" і "Кишинів-Київ". Полетіти до столиці Молдови можна буде за ціною від 39 євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://kbp.aero/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини