Головна Новини Бізнес новини компаній "Нова пошта" попереджає українців про шахраїв
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нова пошта" попереджає українців про шахраїв

Шахраї розсилають українцям листи з невідомими посиланнями від імені Нової пошти

17 квітня 2021, 14:45 comments2990
Поділіться публікацією:

У квітні 2021 року компанія "Нова пошта" попередила українців про те, що від їх особи діють шахраї. У компанії розповіли, як не попастися на виверти аферистів і відразу розкрити обман.

"Нова пошта" попереджає українців про шахраїв

Шахраї присилають українцям листи нібито від "Нової пошти" - фото: з відкритих джерел

За інформацією компанії, українцям зараз можуть приходити електронні листи, відправником яких нібито є "Нова пошта". У повідомленні буде повідомлено про надходження товару, а знизу буде активне посилання для переходу.

"Ні в якому разі не переходьте за посиланням! Нова пошта ніколи не відправляє подібних листів. Крім того, завжди звертайте увагу на адресу, з якої було відправлено лист", — написали в пресслужбі "Нової пошти".

Найчастіше аферисти використовують сторонні домени для відправлення подібних листів. Перейшовши за посиланням одержувача "щасливого листа" можуть очікувати віруси. Побачивши таке повідомлення, краще відразу додати в Спам або ж просто видалити. Однак якщо ж так вийшло, що ви перейшли за посиланням, рекомендується відразу поміняти всі свої паролі від усіх облікових записів, соціальних мереж, сайтів, пошти, щоб шахраї не могли заволодіти вашими даними.

Також "Нова пошта" зазначає, що завжди потрібно уважно перевіряти сайт або мобільний додаток, на яких ви вводите пароль до особистого кабінету. У "Нової пошти" є єдиний додаток і єдиний офіційний сайт. Найкраще — створити унікальний пароль до особистого кабінету, який ніде більше не використовується. Важливо знати та пам'ятати, що якщо хтось отримав доступ до вашого профілю, то також він отримає доступ і до електронної пошти, адреси і навіть ваших грошових коштів.

Будьте уважні!

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на "Новій пошті" почали діяти нові тарифи, а також про те, що "Укрпошта" припинить доставку пенсій і соцвиплат і як тепер отримувати гроші.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://novaposhta.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kiska

17 квітня 2021, 14:04

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://srt.vg/trax


Новини