Головна Новини Бізнес новини компаній «Нова пошта» ввела нові тарифи: на скільки подорожчали послуги
commentss НОВИНИ Всі новини

«Нова пошта» ввела нові тарифи: на скільки подорожчали послуги

У компанії назвали причини підвищення тарифів

20 березня 2021, 19:10 comments2049
Поділіться публікацією:

Від сьогодні, 20 березня, "Нова пошта" ввела нові тарифи на низку послуг. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті компанії.

 «Нова пошта» ввела нові тарифи: на скільки подорожчали послуги

Фото з відкритих джерел

Так, йдеться про збільшення тарифів на базові послуги на 5 грн, а також збільшення тарифів на упакування посилки на 1-6 грн (залежно від розміру та інших параметрів). Окрім того, буде скасовано додаткову плату за ручну обробку при відправленні бандеролі більшої за 70 см по одній зі сторін відправлення за умови пакування. Згідно з нововведенням, ці посилки будуть доставлятися за базовим тарифом.

Зазначимо, що підвищення вартості послуг викликано збільшенням цін на бензин, комунальні послуги, інфляцією та рядом інших факторів.

 «Нова пошта» ввела нові тарифи: на скільки подорожчали послуги - фото 2
 «Нова пошта» ввела нові тарифи: на скільки подорожчали послуги - фото 3
 «Нова пошта» ввела нові тарифи: на скільки подорожчали послуги - фото 4
 «Нова пошта» ввела нові тарифи: на скільки подорожчали послуги - фото 5

Нагадаємо, керівництво "Нової пошти" заявляло, що раніше свідомо не підвищувало тарифи, оскільки розуміло, що більшість людей постраждала від коронакризи. Проте зараз компанія каже, що змушена змінити вартість своїх послуг. Повідомляється, що підвищення тарифів відбудеться через збільшення цін на бензин, комунальні послуги, інфляцію та інші фактори.

Як повідомлялося раніше, в Україні подорожчає один із базових продуктів харчування. Експерт озвучив прогноз. Ціна продукту протягом цього року може підвищитися на 15-17%.

Також портал "Коментарі" інформував, що "Укрпошта" підказала, що робити при поверненні посилки. В деяких випадках відправник може отримати компенсацію за повернення посилки. Так, інколи посилки, які ми відправляємо іншим, знову повертаються до нас. Відбувається це з кількох причин. Перша — коли отримувач з якихось причин не оцінив відправлене та скористався послугою повернення посилки. Друга — коли неправильно вказані дані отримувача або через помилку самої пошти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини