Головна Новини Бізнес новини компаній Нова Пошта повідомила графік роботи на свята
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова Пошта повідомила графік роботи на свята

Графік роботи зміниться всього на 3 дні

28 грудня 2020, 16:57 comments2720
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 28 грудня, на офіційній сторінці Нової Пошти (НП) з'явився детальний графік роботи на найближчі 10 днів. Загалом компанія не буде працювати тільки два дні.

Нова Пошта повідомила графік роботи на свята

ФОТО: З відкритих джерел

Так, відділення та кур'єрська доставка компанії під час різдвяних і новорічних свят працюватиме таким чином:

31 грудня відділення Нової Пошти будуть відкриті до 15:00, 17:00 або 18:00. Це залежить від відділення. У цей день адресна доставка НП також буде працювати за скороченим графіком, до того ж часу.

У пресслужбі Нової Пошти повідомили, що в січні у них буде 2 вихідних, коли відділення не будуть працювати зовсім. А також адресна доставка в ці дні буде неможлива. Перший день — 1 січня, другий — 7 січня.

Трохи раніше на сайті компанії повідомлялася інформація про те, що посилки НП можуть затримуватися. Це пов'язано з тим, що починаючи з 18 грудня на Центральній сортувальної станції Нової пошти Глобал проводяться перевірки представниками уповноважених підрозділів Державної митної служби.

У зв'язку з тим, що вже утворилася черга з відправлень, в яких доставляються замовлення з закордонних інтернет-магазинів, в компанії попереджають, що посилка може прийти трохи пізніше зазначеного терміну. Тому, якщо ви плануєте робити замовлення, потрібно врахувати, що терміни можуть трохи змінюватися.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що Укрпошта поінформувала українців про традиційну зміну графіка роботи у свята, а також про те, як в Україні в період різдвяних і новорічних свят працюватимуть банки.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини