Головна Новини Бізнес новини компаній У клієнтів ПриватБанку були двічі списані гроші з карток: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У клієнтів ПриватБанку були двічі списані гроші з карток: в чому причина

В роботі ПриватБанку стався збій

26 червня 2021, 14:56 comments1286
Поділіться публікацією:

У клієнтів ПриватБанку були двічі списані гроші з карток: в чому причина

У клієнтів ПриватБанку двічі зняли гроші з карток - фото: з відкритих джерел

Деякі клієнти ПриватБанку зіткнулися з проблемою списання коштів зі своїх банківських карт без видимої на те причини. Повідомлення про це з'являлися в різних соціальних мережах, де стурбовані користувачі скаржилися на те, що "втратили" деяку суму грошей зі своєї картки. Прессекретар ПриватБанку Олег Серга на своїй сторінці в Facebook пояснив, в чому ж була причина.

Сьогодні, 26 червня, в системі стався збій, через який у деяких клієнтів банку з рахунків стали повторно списуватися кошти. Крім того, у деяких людей ще й некоректно відображався поточний баланс на карті.

За словами прессекретаря Олега Серги, на цей момент фахівці працюють над розв'язанням цієї проблеми. Вже незабаром клієнтам будуть повернуті ті суми, які у них були зняті під час збою.

Також представник банку вибачився перед усіма, кого торкнулися неполадки в системі, пообіцявши, що втрачені гроші будуть повернені протягом 24 годин.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що з червня поточного року ПриватБанк підвищив комісію на оплату послуг і товарів. На сьогодні нововведення вже запрацювало в декількох областях України. Детальніше про те, скільки тепер доведеться платити клієнтам банку, ви можете дізнатися в матеріалі на нашому сайті.

Також видання повідомляло про те, що на початку червня 2021 року Національний банк України затвердив на посаду голови правління державного "ПриватБанку" нової людини, який має за плечима понад 35 років досвіду на керівних посадах в банках. Подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини