Головна Новини Бізнес новини компаній "Укрзалізниця" планує закінчити ремонт пасажирських вагонів до кінця року
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" планує закінчити ремонт пасажирських вагонів до кінця року

У цьому році компанія планує модернізувати ще 50 вагонів

30 серпня 2021, 16:54
Поділіться публікацією:

До кінця поточного року "Укрзалізниця" планує провести ряд капітальних ремонтів п'ятдесяти пасажирських вагонів. Про це інформує прес-служба компанії.

"Укрзалізниця" планує закінчити ремонт пасажирських вагонів до кінця року

Укрзалізниця, фото з відкритих джерел

"З початку цього року компанія провела ремонт вже семи пасажирських вагонів. Зараз модернізовані вагони курсують з поїздом Київ-Запоріжжя", — йдеться в повідомленні.

Також, в прес-службі компанії розповіли, що готується ще одна партія з дев'яти вагонів. Відповідний рейс буде представлений у вересні.

"У ремонт входить оновлення вікон, кондиціонер, системи для захисту від сонця. В купе біля кожного місця встановлені розетки для підзарядки телефону і будь-якого пристрою, ну і клімат-контроль", — додається в повідомленні.

У компанії відзначають, що такий відновлювальний ремонт обходиться набагато дешевше, ніж ціна нового вагону. До слова, це приблизно 30 млн грн за один новий вагон. А капітальний ремонт складає всього 16 млн грн.

Нагадаємо, що в 2020 році, "Укрзалізниця" за свої гроші придбала майже 30 пасажирських вагонів. І 1406 вагонів були відремонтовані.

Раніше, "Коментарі" писали про те, що компанія Deutsche Bahn і "Укрзалізниця" підписали договір про пасажирські перевезення.

Підкреслимо, що експерти компанії Deutsche Bahn будуть оцінювати перспективи закупівлі і виробництва регіональних електропоїздів, вагонів для нічних поїздів і дизель-поїздів. Будуть розглянуті можливості модернізації виробництва такого рухомого складу за участю українського виробника.

Відзначимо, що в серпні 2021 року компанії почали співпрацювати для розробки нових стратегій енергоефективності "Укрзалізниці".

Читайте, також, на порталі "Коментарі" про те, як зміняться тарифи на комунальні послуги в Україні восени.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини