Головна Новини Бізнес новини компаній Укрзалізниця запустить двоповерхові поїзди Skoda: маршрути
commentss НОВИНИ Всі новини

Укрзалізниця запустить двоповерхові поїзди Skoda: маршрути

Дата запуску поїздів поки залишається невідомою

27 січня 2021, 13:54
Поділіться публікацією:

Укрзалізниця незабаром планує запуск двох швидкісних двоповерхових поїздів Skoda після їх ремонту. Про це повідомляється в пресслужбі компанії.

Укрзалізниця запустить двоповерхові поїзди Skoda: маршрути

В Україні запустять двоповерхові потяги Skoda - фото: з відкритих джерел

Відомо, що ремонт поїздів буде робити виробник — Skoda Transportation Group. А базова підготовка до ремонту буде проводитися на ЗАТ "Київський електровагоноремонтний завод". Тобто, на власному підприємстві Укрзалізниці. Це допоможе зменшити витрати. У компанії вважають, що доцільніше провести деякі ремонтні роботи в Україні. Наприклад, ті, які не вимагають спеціалізованої експертизи Skoda як виробника.

Так, на ПрАТ "Київський електровагоноремонтний завод" будуть замінювати зношених частин, забарвлення транспорту, відновлення лакофарбового покриття, заміну салонного обладнання. Терміни закінчення ремонтних робіт поки залишаються невідомими. Все залежить від результатів діагностики, яку будуть робити в Києві та в Чехії. На цей момент відомо лише те, що попередньо перший електропоїзд повинен бути відремонтований повністю до кінця 2021 року.

Що стосується маршрутів, то тут Укрзалізниця розглядає кілька варіантів. Перший з них це Київ — Харків - Київ, другий - Київ — Тернопіль - Київ, а також ще один - Київ — Вінниця — Київ. На останній маршрут компанія особливо звертає увагу, оскільки він зручний ще й тим, хто їде з Києва до Львова. Більша частина пасажирів їде до Вінниці на львівському Інтерсіті. У святкові дні цей напрямок перевантажено. А запуск швидкісного поїзда по даному маршруту допоможе розв'язати цю проблему.

До слова, електропоїзди Skoda будуть складатися з 6 вагонів. У них передбачено 623 місця, 46 з яких першого класу. Він досягає швидкості 160 км / ч.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що експерт розповів, до яких небезпекам приведе підвищення тарифів, а також про те, що стала відома зарплата керівника киргизької залізниці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини