Головна Новини Бізнес новини компаній В Україні знову подорожчав бензин: нові ціни
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні знову подорожчав бензин: нові ціни

Ціни піднялися на 10-50 копійок за літр

12 лютого 2021, 12:04
Поділіться публікацією:

Роздрібні мережі АЗС в Україні знову підвищили тарифи на дизельне паливо, а також на бензин. На багатьох автозаправках відбулася зміна цін. Про це пише сайт Еnkorr, посилаючись на дані Консалтингової групи "А-95", що проводить щоденний моніторинг цін ринку нафтопродуктів.

В Україні знову подорожчав бензин: нові ціни

В Україні бензин подорожав на 10-50 копійок - фото: з відкритих джерел

Станом на 11 лютого, на українських АЗС ціни на бензин і дизельне паливо стали вище на 10-50 копійок. Так, наприклад, компанія Glusco підняла вартість на 20 копійок на А-95 (28,35 грн/л), А-92 (27,35 грн/л) та дизельне паливо (27,35 грн/л). 

Найбільше ціни піднялися на АЗС Marshal. Вартість А-92 та А-95 стала вище на 30 копійок за літр. А дизельне паливо тим часом подорожчало відразу на 50 копійок. Самі мінімальні зміни відбулися на заправках мережі KLO. Компанія підняла ціну тільки на А-92 на 10 копійок за кожен літр.

На сьогодні середня ціна на А-92 становить 25,76, грн/л на А-95 26,77 грн/л, а дизельне паливо — 26,16 грн/л. Варто відзначити, що минулого тижня на українських АЗС ціни на бензин і паливо виросли від 0,5 до 1 гpн /літр.

В Україні знову подорожчав бензин: нові ціни - фото 2

Також на сайті Мінфіну була опублікована таблиця з динамікою цін на бензин, дизпаливо та газ на основних автомобільних заправних станціях України. У ній вказані актуальні ціни, котрі діють сьогодні на перерахованих заправках.

В Україні знову подорожчав бензин: нові ціни - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що сайт Держстату надав дані про те, що найбільше подорожчало в Україні в січні поточного року. Також "Коментарі" інформував про те, що в Україні подорожчає автогаз і про нові ціни на нього.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини