Головна Новини Бізнес економіка Чому не варто вкладатися в Bitcoin: думка гендиректора найбільшого банку США
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не варто вкладатися в Bitcoin: думка гендиректора найбільшого банку США

Гендиректор найбільшого американського банку не радить вкладатися в криптовалюту

31 травня 2021, 19:04
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Генеральний директор одного з найбільших банків JPMorgan Chase Джеймі Даймон заявив, що не радить нікому вкладатися в криптовалюту Bitcoin. Про це він заявив під час онлайн-слухання, що проводяться Комітетом з фінансових послуг Конгресу США.

Чому не варто вкладатися в Bitcoin: думка гендиректора найбільшого банку США

Гендиректор JPMorgan Chase не радить вкладатися в біткоіни. Фото з відкритих джерел

Даймон не вірить в біткоїни тому, що він не підкріплений жодними активами. За його словами, незабезпечений актив не може мати ніякої значної цінності. З цього криптовалюта не може порівнятися з золотом або звичайною валютою.

Також він додав, що його особиста думка з приводу Bitcoin ніяк не впливає на діяльність банку, який продовжує впроваджувати криптовалюту і надавати фінансові послуги, пов'язані з нею своїм клієнтам.

Раніше генеральний директор JPMorgan Chase повідомляв про те, що керівництво банку не цікавиться ніякими криптовалютами, однак попит на послуги, пов'язані з нею, постійно зростає.

Для довідки: JPMorgan Chase — це найбільший американський фінансовий холдинг, який входить в "велику четвірку" банків Сполучених Штатів Америки.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, яка валюта може зайняти місце долара. На думку, засновника компанії Bridgewater Associates Рея Даліо, нова валюта може замінити американський долар і стати світовою вже в найближчі кілька років.

Також видання інформувало про те, що компанія-виробник електромобілів Tesla повинна заплатити покупцям Model S штраф через проблеми з акумулятором. Суд зобов'язав компанію виплатити грошові компенсації покупцям. Представники компанії, так і не з'явилися на слухання.









Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини