Головна Новини Бізнес економіка Одна з найбільших в Україні мереж супермаркетів заявила про підвищення цін до 25%
commentss НОВИНИ Всі новини

Одна з найбільших в Україні мереж супермаркетів заявила про підвищення цін до 25%

У «АТБ» заявляють, що спочатку ціни підвищили постачальники

14 березня 2021, 19:48 comments2527
Поділіться публікацією:

Мережа супермаркетів "АТБ" заявила, що товари на полицях з магазинів найближчим часом подорожчають на 5-25%. Про це повідомляють "У країнські Новини " з посиланням на прес-службу компанії.

Одна з найбільших в Україні мереж супермаркетів заявила про підвищення цін до 25%

Продукти в супермаркеті. Фото із відкритих джерел

В АТБ пояснюють зростання цін тим, що багато постачальників і виробників товарів, з якими співпрацює компанія, вирішили підвищити вартість продукції. У свою чергу постачальники, як повідомляють в компанії "АТБ-Маркет", аргументували рішення підвищенням сировини і палива. Так, останнім часом в Україні зросли ціни на сировину, з якого виготовляють готову продукцію. Йдеться про цукор, борошні, соняшниковій олії і т.д.

Відзначимо, останнім часом відвідувачі супермаркетів мережі АТБ помітили, що з полиць зник газований напій Coca-Cola . Крім того, в магазинах не знайшли Fanta, Sprite і Schweppes, що належать компанії Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед.

Нагадаємо, в період з січня по лютий 2021 року в Україні знову піднялися ціни на тютюнові вироби . Так, з лютого сигарети вітчизняних марок коштують в Україні приблизно 44,71 гривні за пачку (20 штук). З січня ціна на них піднялася на 31 копійку. Відзначимо, що в грудні тютюнові вироби могли обійтися в 43,26 гривні.

Також ми писали, що навесні в Україні очікується істотне подорожчання яблук . Журналісти з'ясували, що зараз яблука на столичних ринках можна купити дешевше, ніж в великих супермаркетах. Заощадити виходить до 10 гривень на кілограмі. В основному на ринках торгують фруктами з Житомирської, Чернігівської та Вінницької областей. Зараз ціни трохи піднялися в зв'язку з тим, що подорожчала солярка для транспортних засобів, які доставляють яблука, а саме сховище фруктів практично порожній.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини