Головна Новини Бізнес економіка Субсидії призначатимуть по-новому: хто і чому залишиться без допомоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Субсидії призначатимуть по-новому: хто і чому залишиться без допомоги

З наступного місяця грошова допомога призначатиметься по-новому

21 квітня 2021, 09:58
Поділіться публікацією:

З 1 травня в Україні стартує перепризначення субсидій громадянам на наступний період. Тепер грошова державна допомога стане адресною і призначатиметься по-новому. Про це розповіли в Мінсоцполітики, повідомили в ефірі телепрограми "Сніданок з 1 + 1".

Субсидії призначатимуть по-новому: хто і чому залишиться без допомоги

Субсидії в Україні - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що всіх, хто претендує на отримання субсидії, будуть перевіряти ретельніше. Зокрема, в українців перевірять наявність депозитів в банках, отримання кешбеку за покупки й дивіденди від цінних паперів, а також чи обмінюють претенденти валюту й чи купують цінні метали. На додаток, буде здійснюватися перевірка виїздів за кордон на відпочинок чи у справах.

У Міністерстві соціальної політики виправдовують такий ретельний підхід до призначення субсидій, оскільки багато, хто отримував грошову допомогу, насправді її не потребував.

Раніше повідомлялося, чи може субсидія врятувати від заборгованості за комунальні послуги. За словами експерта, навіть якщо вам нарахують субсидію, вона в деяких випадках не врятує від боргу за комуналку. Олег Пендзин пояснює, що за рахунок субсидії зменшується платіж тільки на соціально-певну площу житла. Якщо ви проживаєте в великій квартирі, за додаткові квадратні метри доведеться заплатити в повному обсязі. Якщо такої можливості немає — доведеться влазити в борги. Детальніше про це питання читайте в нашому матеріалі.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що українці мають право отримати субсидію не тільки, якщо є власниками житла, і в разі, якщо вони орендують квартиру або будинок. Як це зробити дізнавайтеся тут.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

21 квітня 2021, 10:00

Горячие девушки хотят основательно траха во все дырки, дают без денег и разговоров ---- http://srt.vg/trax


Новини