Головна Новини Бізнес економіка В Україні значно зросли ціни на цукор
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні значно зросли ціни на цукор

Зростання цін на цукор вплине на вартість кондитерських виробів

18 лютого 2021, 11:05 comments1453
Поділіться публікацією:

В Україні зросли ціни на цукор. Дану інформацію надає голова асоціації “Укркондпром” Олександр Балдинюк.

В Україні значно зросли ціни на цукор

Ціни та цукор в 2021 році значно зросли. Фото: egoist-parfums.cz

Згідно зі словами експерта, нині вартість цукру на 30-40 відсотків дорожча в порівнянні з цінами на європейському ринку. Серед європейський країн, в Україні ціни  найбільше вдарили по цукру. 

“Можна було б імпортувати цукор, але заважають мита“, – сказав Олександр Балдинюк.

Окрім того,  голова асоціації “Укркондпрому” додав, що підвищені ціни на цукор невдовзі спричинять здорожчання кондитерських виробів та продуктів,  до складу яких входить велика кількість цукру.

Також, повідомляється, що Україна скоротила експорт цукру – 1,79 тисячі тонн на 919 тисяч доларів. Минулого року в цей самий період держава експортувала 17,4 тисячі тонн цукру.

Нагадуємо, що Національний банк України назвав головний ризик для фінансових установ у 2021-му році. Згідно з документом головним ризиком виявилися кредити. Попри те, що економічна ситуація в країні поступово нормалізується, окремі позичальники банків усе ще відчувають фінансові труднощі. Деталі дивіться в нашому матеріалі.

Рекомендуємо прочитати як безкоштовно отримати земельну ділянку в Україні. Своїми знаннями ділиться експерт із земельних питань, голова "Земельного фонду України" Сергій Коновалов.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що в Україні невдовзі можуть подешевшати ціни на авіаперельоти. Це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. За його словами, українці повинні отримати доступ до якісних і дешевих авіаційних рейсів як міжнародних, так і внутрішніх.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

18 лютого 2021, 17:14

Эти цены задолбали подыматься ... https://kosatka.media/category/elektroenergiya/news/regulyator-odobril-povyshenie-tarifa-na-peredachu-ukrenergo-do-316-08-grn-mvt-ch


Новини