Головна Новини Бізнес економіка В Україні подорожчав автогаз: скільки тепер коштує літр
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні подорожчав автогаз: скільки тепер коштує літр

Названі нові ціни на автогаз в мережах АЗС

21 липня 2021, 16:39
Поділіться публікацією:

З сьогоднішнього дня в Україні підвищилися ціни на автогаз. Вартість злетіла відразу на 12 копійок і середня ціна стала 16,42 грн за літр. Про це інформує Еnkorr, посилаючись на дані моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

В Україні подорожчав автогаз: скільки тепер коштує літр

В Україні подорожчав автогаз. Фото з відкритих джерел

Так, з 20 по 21 липня найбільше подорожчав автогаз на автозаправній станції "Фактор". Ціни були підвищена на 40 копійок, з 15,80 до 16,20 грн за літр.

Слідом за нею йдуть дві заправки — Shell і Mango, де на добу ціни на автогаз були підняті на 34 копійки. На 30 копійок підняли ціни на автогаз в АЗС "Укргазвидобування". Тепер один літр продукту обійдеться автовласникам у 16,19 грн.

Укрнафта підняла ціну на 21 копійку. На сьогоднішній день літр автогазу буде коштувати 15,78 грн. На "Автотранс" ціни зросли до 16,48 грн за літр, що на 25 копійок більше, ніж 20 липня.

Також ціни підвищилися і на таких АЗС як Marshal, Авантаж 7 і BVS. За добу автогаз на цих автозаправних станціях подорожчав на 20 копійок. Менш ніж на 20 копійок подорожчав автогаз на "БРСМ-Нафта", "Авіас" та "AMIC".

На АЗС Motto менше за інших змінилися ціни. За добу автогаз подорожчав на 12 копійок за літр і тепер обійдеться в 16,03 грн.

У таблиці показані актуальні на 21 липня ціни на автогаз в українських АЗС, а також зміна роздрібних цін.

В Україні подорожчав автогаз: скільки тепер коштує літр - фото 2

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Україні підняли ціни на бензин і дизельне пальне. Скільки тепер доведеться платити українцям, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт інформував про те, що незабаром в Україні планують підвищити ціни на бензин і дизельне пальне.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини