Головна Новини Бізнес економіка В яких областях України заправлятися найвигідніше - ціни на бензин
commentss НОВИНИ Всі новини

В яких областях України заправлятися найвигідніше - ціни на бензин

Ціни на бензин відрізняються в різних регіонах країни

23 березня 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Ціни на бензин в Україні поступово зростають. Зростання вартості нафтопродуктів залежить від багатьох факторів, найголовніші серед них — вартість нафтопродуктів в Європі та курс НБУ.

В яких областях України заправлятися найвигідніше - ціни на бензин

Ціни на бензин: в яких областях України найдешевше паливо. Фото: neftok.ru

Середня ціна по Україні на бензин високої якості А-95 – 28,98 гривні за літр. Варто зазначити, що в різних областях країни ціни відрізняються на невелику суму.

Відтак найдешевший бензин можна купити в Сумській області. Тут літр А-95 коштує 28,02 гривень. Трохи дорожчий бензин в Харківській області — 28,26 гривні за літр. Замикає трійку областей з найдешевшим паливом Чернігівська область. Там літр А-95 обійдеться у 28,49 гривні.

Найдорожчим виявився бензин в Луганській області, де за літр бензину доведеться віддати 30,33 гривні. Столичний бензин обійдеться в 30,06 гривень за літр. У Львівській області водіям доведеться віддавати 29,66 гривні за кожен літр.

Раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль пояснив, коли в Україні стабілізуються ціни на бензин. Чиновник пояснив, що зараз вартість палива на українських АЗС "підпорядковується" світовим біржам, які демонструють рекордні за останні два роки нафтові цінники. При цьому Шмигаль запевняє, що уряд стежить за ситуацією і робить все можливе, щоб нарешті припинити подорожчання бензину. Тож на дешевше паливо українці можуть очікувати вже в кінці березня. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" нагадував, що скоро закінчиться опалювальний сезон, відповідно втратять силу введені урядом обмеження ціни на газ. Як може змінитися вартість газу з квітня, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини