Головна Новини Бізнес фінанси Біткоїн оновив рекорд: капіталізація наблизилася до трильйона доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Біткоїн оновив рекорд: капіталізація наблизилася до трильйона доларів

В цілому за місяць вартість криптовалюта зросла на 60%

19 лютого 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Згідно з даними агентства Reuters, сьогодні, 19 лютого, біткоїн оновив свій історичний максимум. Криптовалюта подорожчала до 52 932 долара. Ринкова капіталізація — вартість усіх біткоїнів в обігу — склала близько 982 мільярдів доларів передає видання "РБК-Україна".

Біткоїн оновив рекорд: капіталізація наблизилася до трильйона доларів

Біткойн оновив рекорд: капіталізація наблизилася до трильйона доларів - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що в перебігу семи днів, біткоїн збільшився в ціні на 8%, а в цілому за місяць його вартість зросла на 60%. Причиною зростання криптовалюти стало те, що вона завойовує визнання серед основних інвесторів і компаній, від Tesla і Mastercard до BNY Mellon.

Незважаючи на такий успіх біткоїнів, багато аналітиків і інвесторів як і раніше скептично ставляться до неоднозначно регульованих і дуже волатильних цифрових активів, які все ще недостатньо використовуються для торгівлі. Фахівці JP Morgan заявили, що поточні ціни біткоїнів набагато вище оцінок справедливої вартості.

Нагадаємо, що незважаючи на всі дифірамби головній криптовалюті, біткоїни як спосіб заощадження коштів зовсім не є еталоном. І купувати його на останні гроші не варто. Таку пораду озвучив старший аналітик компанії Hamilton Алекс Шустер у статті "Коментарів".

Так, висока волатильність створює високі ризики купити актив за невигідним курсом. Тільки жадібність може провокувати незнаючого інвестора залишити свої кошти на довгий термін в біткоїни, вважає експерт.

Інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що вчора курс біткоїну піднімався до 52 524 доларів за монету. Проте 18 лютого криптовалюта вже трохи подешевшала і торгувалася на рівні 51 700 доларів за біткоїн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

19 лютого 2021, 16:52

Вот так читаешь и думаешь , чего я на работу хожу , все равно счета еле покрываю https://kosatka.media/uk/category/blog/news/kontroliruem-scheta-za-otoplenie-kuda-smotret


Новини