Головна Новини Бізнес фінанси Ціни на авто в Україні можуть різко знизитися: названо умова
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціни на авто в Україні можуть різко знизитися: названо умова

Це стосується і вантажівок, і мотоциклів

9 серпня 2021, 16:38
Поділіться публікацією:

Вартість автомобілів в Україні може впасти як мінімум на 12%. Ціни підуть на спад, якщо в країні встановлять ввізне мито на рівні 0% на імпортні транспортні засоби. Про це повідомив гендиректор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів (ВААІД) Олег Назаренко, передає видання OBOZREVATEL з посиланням на UBR.

Ціни на авто в Україні можуть різко знизитися: названо умова

Ціни на авто в Україні можуть різко знизитися - фото з відкритих джерел

Фахівець також зазначив, що це стосується і вантажівок з мотоциклами.

Назаренко додав, що вважає логічним з боку Європейського Союзу обнулення мита для автомобілів, які могли виробляти в Україні. На його думку, вигода влади полягає в тому, що в країну зайшли б китайські інвестори.

Директор дилерського центру Ford "ВіДі-Край Моторз" Віталій Дорофєєв вважає, що мито 0% порадує і покупців.

"Зараз більше заробляють на сервісі", — додав фахівець. Так, якщо хтось захоче встановити занадто високі ціни, то програє.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що в Україні на 10-15% зросла вартість оренди житла. Зазначається, що найбільше підскочили ціни в сегменті малогабаритних квартир, які розташовані неподалік від метро. Підвищення цін найбільше торкнулося жителів великих міст, зокрема Києва, Харкова, Дніпра, Львова та Одеси. За словами експертів, вартість оренди житла буде продовжувати зростати. Загалом прогнозується подорожчання на 30%.

Крім того, на нашому порталі ви можете ознайомитися з матеріалом про те, як змінилися ціни на овочі в Україні за останні кілька днів — деякі впали в ціні на кілька гривень, а інші навпаки подорожчали на ту ж пару гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини