Головна Новини Бізнес фінанси Ціни на оренду нерухомості в Україні зростають: де найдешевше винайняти житло
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціни на оренду нерухомості в Україні зростають: де найдешевше винайняти житло

Найбільше орендована нерухомість подорожчала у Києві

8 листопада 2021, 09:42
Поділіться публікацією:

Вартість оренди нерухомості в Україні продовжує зростати. Відповідне дослідження було проведено платформою онлайн-оголошень, повідомили в ефірі телепрограми "Сніданок з 11", пише ТСН.

Ціни на оренду нерухомості в Україні зростають: де найдешевше винайняти житло

Ціни на оренду нерухомості в Україні зростають - фото з відкритих джерел

Зазначається, що кількість розміщених пропозицій щодо оренди квартир в останні кілька місяців зменшилась. У зв'язку з чим зросла вартість орендованого житла. Найбільше орендована нерухомість подорожчала в Києві — наприклад, однокімнатна квартира обійдеться в середньому 11 тисяч гривень. У Дніпрі, Львові та Одесі вартість оренди коливається в межах 7-8 тисяч гривень. Серед усіх великих міст у Харкові можна винайняти квартиру найдешевше – від 6,5 тисяч гривень.

Оренда двокімнатної квартири у містах-мільйонниках коштуватиме в середньому 10 тисяч гривень, трикімнатної – від 12 тисяч.

Журналісти також зазначають, що винайняти житло в українській столиці в середньому коштує 23 тисячі гривень на місяць. В цілому ж, на платформі додають, що кількість оголошень залежить від розташування квартири, пори року, а також кількості новобудов.

Нагадаємо, що раніше експерт розповів, як змінюватися ціни на оренду найближчим часом з огляду на ймовірне введення локдауну в країні, поширення коронавірусу та ситуацію з підвищенням тарифів.

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що ціни на ринку нерухомості в Україні знову пішли вгору. Починаючи з поточного року, вартість квадратного метра збільшилася до 32 тисяч гривень. Найдорожче квартири коштують у Києві – там житло подорожчало на 20-25%. В інших великих містах ціна на квартири в середньому зросла на 15%.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини